Uluslararası Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası Sona Erdi


Uluslararası Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası Sona Erdi

U16 Milli Takımımız,  Samsun'da düzenlenen TBF Uluslararası Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası'nda üçüncülüğü elde etti.

Samsunlu basketbolseverler turnuvada geleceğin yıldız basketbolcularını yakından izleme şansını yakalarken, U16 Milli takımımız turnuvayı 3. sırada tamamladı.  Millerimiz, üçüncülük karşılaşmasında Arjantin’i 85-51’lik skorla mağlup etti. Final mücadelesinde ise Sırbistan’ı 76-69 mağlup eden Litvanya, turnuvanın şampiyonu oldu.

Bugün oynanan diğer karşılaşmada ise U15 Milli Takımımız, rakibi Fransa'ya 55-39'luk skor ile mağlup olarak turnuvayı 6. sırada bitirdi.

BAKAN ÇAĞATAY KILIÇ'TAN TEBRİK

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç,  TBF Uluslararası Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası'nda üçüncülüğü elde eden milli takımımızı tebrik etti.

Bakan Çağatay Kılıç,  tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Samsun’da yapılan bu uluslararası turnuvada mücadele eden tüm takımlarımızı kutluyorum. Şampiyonayı İyi bir performans ortaya koyarak üçüncü tamamlayan U16 Milli Takımımızı ve teknik ekibi  tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum. İnanıyorum ki bu genç  sporcularımız, ileride daha büyük başarılara imza atarak bayrağımızı en yukarılarda dalgalandıracaktır. Bu tür başarıların devamının gelmesi  adına çalışmalarımıza devam edeceğiz."


Yayın Tarihi: 07/02/2016