Trabzonspor Ünal Karaman İle Sözleşme Yeniledi


Trabzonspor Ünal Karaman İle Sözleşme Yeniledi

Trabzonspor’da Teknik Direktör Ünal Karaman ile Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan törenle sözleşme imzalandı.

Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun yanı sıra yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı törende mutluluğunu ifade eden Karaman, “Bunu saf bir profesyonel imza olarak görmeyin. Sizin yüreklerinizde Trabzonspor’a atılmış imza neyse bunu da öyle görün” dedi.

İmza töreninde konuşan Başkan Ahmet Ağaoğlu, “Sevgili hocamızla zaten geçen sene başlayan bir sürecin içindeyiz. Yönetime geldiğimiz zaman uzun bir süreçten geçeceğimizi kamuoyuna ifade etmiştik. Bir yeniden yapılanma, altyapıya önem veren ve altyapıdan yetiştirdiği oyuncuları Trabzonspor ilke ve ülküsüne hizmet edecek futbolcular haline getirerek geleceğe taşımak için hocamızla çalışmaya başlamıştık. Ancak ilerleyen süreç içerisinde sevgili hocamıza Teknik Direktörlüğün üstünde ve ötesinde de yük ve sorumluluk yüklediğimizin farkındaydık. Bu süreç bizim için zor bir süreç olduğu gibi zaman zaman yönetim kurulu arkadaşlarımız, yardımcı hocalarımız ve personelimiz dâhil asli görevlerimizin dışında pek çok şeyle uğraşmak zorunda kaldık. Hocamız da kulübün bu neferlerinden bir tanesi ve huzurlarınızda sizlerle birlikte tekrar çok teşekkür ediyorum. Yönetim adına şu sözünü veriyorum kendisine. Hocamızın arkasındayız, yanındayız, sağındayız, solundayız. Hocamızla birlikte yanyanayız. Allah bu önemli ve zor süreçte hepimizin yardımcısı olsun” dedi.

Teknik Direktör Ünal Karaman’ın ise şunları söyledi:

“Biz bu odanın içerisinde sene boyunca oyuncularımla beraber bazen sevinci paylaştık, bazen hüznü paylaştık. Önemli bir derslik olarak geçti burası. Klasikleşmenin ötesinde bu şehir farklı bir şehirdir. Her şeyiyle farklı bir şehir. Dokusunu bozma adına ısrarcı olunmazsa. Başkanım çok güzel şeyler söyledi. Şahsım da tüm yönetim kuruluna ve bize destek veren, bizden hiçbir şeyi esirgemeyen, en az başkanımız kadar destek veren tüm profesyonellerimize ve emekçilerimize teşekkür ediyorum. İnanın, onlar olmazsa bizler olmayız. Bizim profesyonel manadaki yaşayışımızı ve hayat standartlarımız noktasında hep önümüzü süpürdüler, önümüzde pislik bırakmamaya çalıştılar. Ben tüm ekibim adına hepsine teşekkür ediyorum. ”

Kaynak: trabzonspor.org.tr


Yayın Tarihi: 06/06/2019