Yalan Habere Tepki


Yalan Habere Tepki

Yılport Samsunspor'un İstanbulspor maçında aldığı mağlubiyet sonrası Fanatik Gazetesi'nin yaptığı 'Ertuğrul Sağlam istifaya davet edildi' yorumu, tepki çekmeye devam ediyor

Fanatik Gazetesi'nin İstanbulspor yenilgisi sonrası yaptığı yoruma bir tepki de Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti'nden geldi. Cemiyet Başkanı Yusuf Ziya Çakır, "Anadolu takımlarının gerçeklerini görmekten uzak spor medyası, Samsunspor'u bu tür oyunlarla karıştıramayacak" dedi.

UYDURMA, GERÇEK DIŞI İFADELER

Uzun bir lig maratonunda alınan bir yenilgi üzerine Fanatik Gazetesi'nin, 'Alınan sonuçlardan memnun olmayan Samsunsporlu taraftarlar, sosyal medya üzerinden teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a tepki gösterirken, istifaya davet etti' şeklinde yorum haber yapmasının tamamen bir 'Algı Oyunu' olduğunu söyleyen Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır, "Tamamen gerçek dışı, tamamen uydurma ifadeler. Samsunspor camiası bu sezon Süper Lig yoluna adeta baş koymuştur ve bu hedefler doğrultusunda kenetlenmiştir" diye konuştu.

ERTUĞRUL SAĞLAM'IN YANINDAYIZ

Samsunspor taraftarlarının konuyla ilgili hassasiyetlerine dikkati çeken Yusuf Ziya Çakır, "Samsunspor'un cefakar, vefakar taraftarı bir kez daha takımına, teknik direktörüne, futbolcusuna, kulüp yönetimine sahip çıkmıştır. Bizler de, şehrimizde ekmeğini gazetecilik mesleğinden çıkaran her bir basın çalışanının temsilcisi ve sesi 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti olarak, Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam ve teknik ekibinin, Kulüp Başkanımız Yüksel Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerinin, futbolcularımızın yanında olduğumuzu bildirir, yapılan yanlı, kasıtlı, maksatlı haber nedeniyle Fanatik Gazetesi'ni kınadığımızı kamuoyu ile paylaşırız" ifadelerini kullandı.


Yayın Tarihi: 19/10/2020