Lüksemburg ve Faroe Adaları Maçları Aday Kadrosu Açıklandı


Lüksemburg ve Faroe Adaları Maçları Aday Kadrosu Açıklandı

A Millî Takım'ın Lüksemburg ve Faroe Adaları maçları aday kadrosu açıklandı

A Millî Takımımızın UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'ta 22 Eylül'de İstanbul'da Lüksemburg ve 25 Eylül'de deplasmanda Faroe Adaları ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu açıklandı.

A Millî Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz tarafından belirlenen kadroda şu futbolcular yer alıyor:

KALECİLER:

Uğurcan Çakır (Trabzonspor), Altay Bayındır (Fenerbahçe), Doğan Alemdar (Rennes)

SAVUNMA:

Onur Bulut (Yukatel Kayserispor), Zeki Çelik (Roma), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Kaan Ayhan (Sassuolo), Merih Demiral (Atalanta), Ozan Kabak (Hoffenheim), Eren Elmalı (Trabzonspor), Ferdi Kadıoğlu (Fenerbahçe), Rıdvan Yılmaz (Rangers)

ORTA SAHA-FORVET:

Cengiz Ünder (Olimpik Marsilya), Yunus Akgün, Berkan Kutlu, Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), İrfan Can Kahveci, Serdar Dursun (Fenerbahçe), Orkun Kökçü (Feyenoord), Salih Özcan (Borussia Dortmund), Serdar Gürler (Medipol Başakşehir), Enes Ünal (Getafe), Halil Dervişoğlu (Burnley)

A Millî Takım'a davet edilen oyuncular, 18 Eylül Pazar günü saat 13.00'ten itibaren TFF'nin Riva'daki Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanmaya başlayacak.

TÜRKİYE-LÜKSEMBURG MAÇI 22 EYLÜL’DE

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nun ev sahipliğinde 22 Eylül Perşembe günü oynanacak olan Türkiye-Lüksemburg maçı, saat 21.45'te başlayacak ve TRT 1'den naklen yayınlanacak.

A Millî Takım kafilesi, 25 Eylül'de Faroe Adaları ile deplasmanda oynayacağı gruptaki son maç için 23 Eylül Cuma günü Faroe Adaları'nın başkenti Torshavn'a hareket edecek.

FAROE ADALARI-TÜRKİYE MAÇI 25 EYLÜL'DE

Tórshavn'daki Tórsvøllur Stadyumu'nda oynanacak olan 25 Eylül'deki Faroe Adaları-Türkiye maçı, TSİ 21.45'te başlayacak ve TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak.


Yayın Tarihi: 17/09/2022 - 14:13