Bu Aşkın Kahramanı Sensin Projesine Muhteşem Gala


Bu Aşkın Kahramanı Sensin Projesine Muhteşem Gala

Atakum Belediyesi ve Samsunspor Kulübü işbirliğinde Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda düzenlenen, ‘Bu Aşkın Kahramanı Sensin’ projesine muhteşem bir gala gecesi gerçekleştirildi.

Program öncesi Mustafa Dağıstanlı Spor Salonuna telekonferans ile canlı bağlanan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay KILIÇ yaptığı konuşmasında, “Samsunspor’un gelecekte ekonomik anlamda daha rahat bir mücadele verebilmesi için düzenlenen geceye katkıda bulunan tüm Samsunlulara teşekkür ederek, "Organizasyon için emeği geçen başta Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut TUTU’ya ve yönetimine, tüm teknik heyet ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum.

Sayın Valimiz İbrahim ŞAHİN, tüm belediye başkanlarımız, sivil toplum örgütleri Samsunspor’a destek veren herkese canı gönülden teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum. İnşallah gelecek dönemde büyük başarılara imza atacak Samsunspor ile hep beraber övüneceğiz. Herkesten elinden geldiğince şehrin takımına sahip çıkmalarını ve çaba sarf etmesini rica ediyorum" dedi.

Sunuculuğunu Tansu POLATKAN’ın yaptığı gecede Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut TUTU yaptığı konuşmasında, “Birlik ve beraberlik içinde sevgi ve saygı çerçevesinde şehrimize ve takımımıza sahip çıkarsak bence başaramayacağımız hiçbir nokta yok. Samsunspor çok zorlu bir süreç geçirdi. Bu birlik ve beraberlikle çok şeyin altından kalkacağımızı tüm Türkiye’ye gösteriyoruz” dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak TAŞÇI yaptığı konuşmasında, “Tarihteki misyonu itibariyle Samsun kurtulan değil, kurtaran şehir olarak anılmıştır. Şimdi bir kurtuluş mücadelesi, diriliş hareketini hayata hep beraber geçiriyoruz. Kurulduğu günden itibaren futbolcu fabrikası olarak adlandırılan güzel Samsunsporumuz şehrimizin en önemli markalarının başında gelmektedir” dedi.

Samsun Valisi İbrahim ŞAHİN yaptığı konuşmasında, “Samsunspora gönül vermiş çok değerli spor severler hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Bugün aslında çok keyifli bir gece düzenledik. Ama öğleden sonra bir üzücü haber aldık. Amanos dağlarında bu bayrağımızın yere inmemesi için kanını döken, bu toprağı vatan yapan Samsunlu bir evladımız şehit oldu. Allah'tan bütün şehitlerimize rahmet diliyorum. Gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum.

Değerli dostlar, özellikle 20 Ocak'taki o kötü travma bir türlü üzerinden atamadığımız sıkıntılara soktu. Özellikle bu yıl çok istemiş olmamıza rağmen, arzu ettiğimiz yerde değiliz. Bunun içinde başta Samsunspor Başkanı, değerli yöneticiler ve futbolcular canını dişine takarak mücadele veriyorlar. Ama bazı şeyler olmayınca olmuyor. Sivasspor maçındaki Samsunsporlu taraftarların 90 dakika hiç durmadan yaptıkları tezahüratı gördüğümde yerimde duramadım, duygulandım. Özellikle buradaki dostlarımın istediği, Samsunsporun ligi ortalarda tamamlamasıdır. Çok ciddi anlamda fedakârlık yapmamız gerekiyor. O yüzden siz değerli dostlarımdan isteğim stadı doldurmanızdır.

Çok değerli sporseverler burada değerli bakanımızı anmazsak çok büyük eksiklik olur. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay KILIÇ Bey’in söylememizi istemediği halde, söylemek zorunda olduğumu hissettiğim gerek maddi, gerek manevi her fırsatta bize destek sağladığıdır. Kendilerine sonsuz teşekkürler ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Samsunspora bu formayı almakla değil, aslında burada bir başlangıç yaparak Samsunspora katkı sağlamak istiyoruz. Samsunsporun yeri kesinlikle süper lig olmalıdır. Ben emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından dev Samsunspor formasının konfetilerle yükseğe çekilmesinin ardından, Atakum Belediye Başkanı İshak TAŞÇI, ilçe belediye başkanları,  kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile sivil toplum kuruluş temsilcileri toplu halde yaklaşık 30 bin forma satın aldı.

 ‘Bu aşkın Kahramanı Sensin’ projesinin gala gecesine ayrıca, Samsun Milletvekili Çiğdem KARAASLAN, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan ÇAKIR, İl Emniyet Müdürü Vedat YAVUZ, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Ünsal AĞAOĞLU, İlçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri, futbolcular, davetliler ve Samsunspor taraftarları katıldı.


Yayın Tarihi: 14/02/2017

Diğer Resimler

Bu Aşkın Kahramanı Sensin Projesine Muhteşem Gala
Bu Aşkın Kahramanı Sensin Projesine Muhteşem Gala
Bu Aşkın Kahramanı Sensin Projesine Muhteşem Gala