Bakan Çavuşoğlu'na Samsunspor Forması


Bakan Çavuşoğlu'na Samsunspor Forması

19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır, Azerbaycan'da Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na adının yazılı olduğu 55 numaralı Samsunspor forması ve Samsun'un simgesi Atatürk heykelini takdim etti. 

Yüksel Yıldırım'la sürekli görüştüğünü kaydeden Çavuşoğlu, "Samsunspor'u yakından takip ediyorum. Yakın zamanda Süper Lig'de göreceğiz" dedi

Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) ve Azerbaycan Matbuat Şurası işbirliğiyle düzenlenen Küresel Medya Buluşması, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun desteğiyle Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de başladı. Buluşmanın açılışına Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Azerbaycan Dışişleri Bakanı Elmar Memmedyarov ve KGK Kurucu Genel Başkan Mehmet Ali Dim katıldı.

Programda Samsun'u temsilen 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır da yer aldı. Başkan Ziya Çakır, Cumhurbaşkanı Aliyev, Bakan Çavuşoğlu ve Bakan Memmedyarov'a, 55 numaralı ve isimleri yazılı Samsunspor forması hediye ederken, aynı zamanda kaşkol ve Samsun'un simgesi Atatürk heykelini takdim etti. Cumhurbaşkanı Aliyev'in Başdanışmanı Ali Hasanov hediyeyi alırken, bizzat Aliyev'e iletecegini söyledi.

SAMSUNSPOR'U TAKİP EDİYORUM

Hediyeler için teşekkür eden, Samsun'a ve Samsunsporlulara selam gönderen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Samsunspor'u yakından takip ettiğini kaydetti. Yılport Samsunspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım ile sürekli görüştüklerini belirten Çavuşoğlu, "Yıldırım'la sürekli görüşüyoruz. Samsunspor'u da yakından takip ediyorum. Samsunspor'u yakın zamanda hak ettiği Süper Lig'de göreceğiz" diye konuştu.


Yayın Tarihi: 15/10/2019