Hazırlık Maçı 6 Golle Beraberlikle Tamamlandı


Hazırlık Maçı 6 Golle Beraberlikle Tamamlandı

A Millî Takımımız, hazırlık karşılaşmasında Hırvatistan ile 3-3 berabere kaldı.

Beşiktaş Park'ta oynanan karşılaşmada A Millî Takımımızın gollerini 23. dakikda penaltıdan Cenk Tosun, 40. dakikada Deniz Türüç ve 58. Dakikada Cengiz Ünder kaydederken, Hırvatistan'ın gollerini 32. dakikada Budimir, 53. dakikada Pašalić ve 56. dakikada Brekalı kaydetti.

Şenol Güneş: "İyi işler yaptığımız bölümler oldu"

A Milli Takımımızın Teknik Direktörü Şenol Güneş, Hırvatistan ile oynanan hazırlık maçında oyuncuları görme fırsatı bulduklarını söyledi.

Güneş, 3-3 berabere biten karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı, "Bölüm bölüm iyi işler yaptık. Bazı oyuncular daha öne çıktı. Hazırlık maçı olarak oyuncularımın niyeti ve performansından memnunum" dedi.

Orkun Kökçü ve Mert Çetin'in maçta sakatlandığını hatırlatan Güneş, "Onları değiştirmek zorunda kaldım. Caner, Cengiz ve Cenk'i düşünüyordum. Cengiz de tendonunda sorun yaşadı. Ciddi bir durumu yok. Orkun ile Mert'in durumuna bakacağız. Cenk'in ne oynayacağı önemliydi. 65 dakika iyi çalıştı" diye konuştu.

Şenol Güneş, "İki takım için de iyi bir hazırlık maçı oldu. Göreceğimiz oyuncular vardı. Attığımız gollerdeki beceriler güzel. Beklerde ve kademelerde sıkıntı çektik. İlk yarıda yediğimiz golü saymıyorum. Rakip elle aldı. Sloven hakemler bize rastlıyor. Bu maçtaki dördüncü hakem Rusya'nın elle gol attığı karşılaşmayı yönetmişti" ifadelerini kullandı.

Stat: Beşiktaş Park

Hakemler: Slavko Vincic, Grega Kordez, Andraz Kovacic (Slovenya)

Türkiye: Uğurcan Çakır, Ozan Kabak, Okay Yokuşlu, Cengiz Ünder (Dk.77, Efecan), Dorukhan Toköz (Dk.54 Merih Demiral), Cenk Tosun (Dk. 62 Enes), Naazım Sangare, Mert Çetin (Dk. 46 Yusuf Yazıcı), Caner Erkin (Dk. 46 Ömer Bayram), Deniz Türüç, Orkun Kökçü (Dk. 34, Berkay)

Hırvatistan: Sluga, Juranovic, Vida (Dk. 46 Uremovic), Pongracic (Dk. 61 Caleta-Car), Melnjak, Rog, Badelj (Dk. 60 Basic), Brekalo (Dk. 60 Perisic), Pasalic (Dk. 77 Modric), Orsic, Budimir (Dk. 66 Colak)

Goller: Dk. 23 Cenk Tosun (Penaltıdan), Dk. 40 Deniz Türüç, Dk. 58 Cengiz Ünder (Türkiye), Dk. 32 Budimir, Dk. 53 Pasalic, Dk. 56 Brekalo (Hırvatistan)

Kaynak: tff.org


Yayın Tarihi: 11/11/2020