Çifte Sevinç Yaşıyoruz


Çifte Sevinç Yaşıyoruz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Samsunspor’un Şampiyon Olması” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Tarihi nice başarılarla dolu olan Samsunspor’umuz, mücadele ettiği ligde ortaya koyduğu başarısını şampiyonlukla taçlandırmış ve hepimize büyük gurur yaşatmıştır.

Sezon boyu kıyasıya mücadele eden ve sahada ter dökerek taraftarın güçlü desteğini kazanan futbolcularımızı, bu süreci en doğru şekilde yöneten teknik heyeti ve kulüp yöneticilerini, şampiyonluk yolunda yağmura, çamura aldırmadan her zaman takımının yanında olan büyük Samsunspor taraftarını tebrik ediyorum.

Koronavirüs nedeniyle ara verilen ve geçtiğimiz günlerde liglerin tescil edilmesiyle, beyaz grupta lider olan Samsunspor’umuz bugün TFF tarafından şampiyon ilan edilerek 1.Lig’e yükselmiştir. 55. Kuruluş Yıldönümü’nü coşkuyla kutladığımız takımımızın şampiyon olmasıyla çifte mutluluk yaşıyoruz. Şampiyon Samsunspor’umuza, yeni sezonda mücadele edeceği TFF 1.Lig’de başarılar diliyorum.”


Yayın Tarihi: 08/07/2020