Ordu 3X3 Sokak Basketbol Turnuvası Sona Erdi


Ordu 3X3 Sokak Basketbol Turnuvası Sona Erdi

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4.sü düzenlenen “3x3 Basketbol Turnuvası” sona erdi.  Altınordu Atatürk Parkı’nda yapılan final müsabakalarının ardından düzenlenen kapanış töreninde, dereceye giren takımlara ödülleri verildi.

TURNUVA 4 AYRI KATEGORİDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yedi gün devam eden ve çekişmeli mücadelelere sahne olan turnuva, büyük erkekler, genç erkekler, yıldız erkekler ve minik erkekler olmak üzere dört ayrı kategoride gerçekleştirildi.

AMAÇ SPORU YAŞAM BİÇİMİ HÂLİNE GETİRMEK

Turnuvada yer alan ve final müsabakalarının ardından dereceye giren takımlara düzenlenen törenle kupaları takdim edildi. Törende bir konuşma yapan Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olğun turnuvaya katılan sporculara teşekkür ederek, “Her yıl düzenlediğimiz turnuva ile sokak basketbolunu geleneksel hâle getirdik. Bu tarz projeler ile gençlerimizin yaz aylarında boş vakitlerini değerlendirip zararlı ortamlardan uzak durmasını sağlarken, sportif ve sosyal açıdan gelişmelerine de yardımcı oluyoruz. Bu tarz aktivitelerin sayısını artırarak gençlerimizin sporu bir yaşam biçimi hâline getirmesini istiyoruz. Turnuvamıza katılım gösteren takımlara ve sporculara teşekkür ediyor ve başarılanının devamını diliyorum” dedi.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Alınan sonuçlara göre oluşan sıralamada, büyük erkekler de Hamam Tası Gümüşten birinci, SSN Yapı ikinci ve Boston Celtic üçüncü oldu. Gençlerde Ersin İdmanyurdu birinci, İdris İdmanyurdu ikinci ve Verder üçüncü oldu. Yıldızlarda Genç Aslanlar birinci, 4 Dev Adam ikinci ve Orka üçüncü oldu. Küçüklerde ise Atabeyoğlu Lezzet Çiftliği birinci, Süper 4’lü Team ikinci ve Koca Kafalar üçüncü olmaya hak kazandı. Bayanlar kategorisinde mücadele eden Alley Opps birinci, Potions Of Furtune ikinci ve Epistik üçüncü oldu. Dereceye giren takımlara sırasıyla büyük erkekler kategorisinde 1.800 TL, 1.600 TL ve 1.400 TL, genç erkekler kategorisi için 1.400 TL, 1.200 TL ve 1.000 TL, yıldız erkekler kategorisi için 1.000 TL, 800 TL ve 600 TL ve minik erkekler kategorisi için de 800 TL, 600 TL ve 400 TL tutarında ödül çeki verildi.


Yayın Tarihi: 08/07/2018