Spor Toto Süper Lig Fikstürü Çekildi


Spor Toto Süper Lig Fikstürü Çekildi

2016-2017 Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu fikstür çekimi TFF'nin Beykoz, Riva'da yer alan idari merkezinde yapıldı. Fikstür çekimine TFF 1. Başkanvekili Servet Yardımcı, Genel Sekreter Kadir Kardaş, Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile kulüp temsilcileri katıldı.

Spor Toto Süper Lig'de 2016-2017 Sezonu 19-20-21-22 Ağustos tarihlerinde başlayacak. Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk yarısı 16 hafta, ikinci yarısı ise 18 hafta oynanacak. İlk yarı, 24 Aralık 2016 tarihinde sona erecek, ikinci yarı ise 7-8-9 Ocak 2017 tarihlerinde başlayacak. Spor Toto Süper Lig'de sezon 21 Mayıs 2017 tarihinde oynanacak 34. Hafta müsabakalarıyla sona erecek.

TFF 1. Başkanvekili Servet Yardımcı'nın fikstür çekimi öncesi yaptığı konuşması şöyle;

"Spor Toto Süper Lig kulüplerinin kıymetli başkanları ve temsilcileri, Yayıncı kuruluşumuz Digitürk'ün yetkilileri, Değerli basın mensupları… Spor Toto Süper Lig 2016-2017 Turgay Şeren Sezonu fikstür çekimine hepiniz hoş geldiniz.

Kıymetli dostlar, bildiğiniz gibi bir kaç gün önce ülke olarak eşine az rastlanır bir badireyi Allah'a şükürler olsun atlattık. Milli birliğimizi, irademizi ve özgürlüğümüzü hedef alan bu müdahaleye boyun eğmeyen Türk milletine, sağduyulu Emniyet ve Silahlı Kuvvetler mensuplarımıza şükranlarımızı iletiyoruz. Bu uğurda hayatını kaybeden şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Değerli kulüp temsilcileri... Türkiye Futbol Federasyonu olarak; Seyirci sayılarının artması, finansal disiplinin sağlanması, stadyumlardaki güvenli ortamın kuvvetlenerek sürmesi ve yayın ihalesi sürecinin yönetilmesi gibi öncelik verdiğimiz konularda takibimizi ve ortak çalışmalarımızı sürdüreceğiz...

Bunlara ek olarak; Kulüplere ve taraftarlara sağladığı kolaylıklar sebebiyle, iki sezondur uyguladığımız müsabaka programlarının uzun süreli ilanına da devam edeceğiz.

Saygıdeğer katılımcılar, Yakın zaman önce kaybettiğimiz Turgay Şeren'in ismiyle anılacak sezonun keyifli rekabetler, güzel oyun ve saygıyla geçmesini umuyor,

Hepinize içtenlikle başarılar diliyorum…"

Kaynak: tff.org

 


Yayın Tarihi: 17/07/2016