Serhat Türkel’e Davullu Zurnalı Karşılama


Serhat Türkel’e Davullu Zurnalı Karşılama

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, Esenevler Mahallesi’nde davul zurna eşliğinde karşılandı. Gösterilen sevgi seline karşı Türkel, her zaman bu sevgiye layık olmaya çalışacağını söyledi.

‘HER AMAN BU SEVGİYE LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIM’’

CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, Atakum İlçesi Esenevler Mahallesi’nde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi önünde düzenlenen halk buluşması programına, CHP Samsun Büyük Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü ile birlikte katıldı. Burada mahalle sakinleri Serhat Türkel’i davullu zurnalı ve meşalelerle karşıladı. Her gittiği mahallede sevgi gösterileri ile karşılanan Serhat Türkel, ‘’Sizlerin bu teveccühüne her zaman layık olmaya çalışacağım. Her zaman ulaşılabilen bir başkan olacağım. Atakum’a gelecek 100 yılın planlamasını yapacağız. Cevat Öncü Başkanım ile el ele vererek birlikte yürüyeceğiz. Samsun’un öncüye ihtiyacı var’’ dedi.

‘’17 İLÇEYE EŞİT HİZMET YAPACAĞIZ’’

CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü ise, Atakum’u korumaya ve yeniden almaya kararlı olduklarını belirterek ‘’Büyükşehir Belediyesi’ni 25 yıl sonra yeniden kazanacağız. Atakum Belediyesi’ni de koruyacağız ve yeniden kazanacağız. 17 ilçemizin tamamına eşit hizmet etmek için yola çıktım. Samsun’da bizle birlikte sel baskını olmayacak. İçme suyunda yüzde 50 indirim yapacağız. Bilgi ve birikim ile öncü belediyecilik anlayışını getireceğiz’’ diye konuştu.

Esenevler Mahallesi halk buluşmasına Serhat Türkel ve Cevat Öncü’nün yanı sıra CHP Samsun Milletvekili Murat Çan, CHP Parti Meclisi Üyesi Nazan Güneysu, CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, CHP Atakum ilçe Başkanı Adem Kürek, CHP Atakum Belediye Meclis Üyesi adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Konuşmaların ardından vatandaşlar Türkel ile bol bol fotoğraf çektirdi.


Yayın Tarihi: 03/03/2024 - 15:51