Şehitlerimiz Bu Ülkenin Manevi Ordusudur


Şehitlerimiz Bu Ülkenin Manevi Ordusudur

Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 109.Yılı ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle açıklamalarda bulundu.

Başkan Kılıç, “Bafra olarak şehitlerimizin uğruna şehadete koştuğu değerleri ayakta tutmak, onları yaşatmak ve onlar uğruna gerektiğinde onlar gibi şehadete koşmak için var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah Türk milleti ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti şehitlerimizin ve gazilerimizin emanet ettiği bu aziz toprakları, bu ay yıldızlı bayrağı, bu büyük devleti, kıyamete kadar korumaya, yaşatmaya bütün güçleriyle çalışmaya devam edeceklerdir. Tarihi şan ve şerefle dolu her bir karışı şehit kanıyla bezeli bu topraklarda bizlere bırakılan emaneti en iyi şekilde korumak, yaşadığımız coğrafyada insanımıza en iyi hizmeti sunmak boynumuzun borcu. Bafra’mızda bu bilinç ve inançla hizmet vermek arzusunda olduk. Bafra’ya hizmet etmenin aynı zamanda şehitlerimize, gazilerimize karşı olan borcumuzu ödemek, vazifemizi yerine getirmek olduğu gerçeğinin hep farkında olduk. Bu düsturla gece gündüz hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

"VATANINI EN ÇOK SEVEN GÖREVİNİ EN İYİ YAPANDIR"

Başkan Kılıç konuyla ilgili olarak gerçekleştirdiği açıklamalarında;

"Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır" sözünü rehber edinerek, çok çalışarak bizlere verilen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Bafra’mızı projelerimizle, gelişim hamlelerimizle, toplumun her kesimine hizmet etme anlayışı ile yarınlara taşıyoruz. Marka şehir olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Görev süremizde İstiklal ve istikbalimiz uğruna sevdiklerini toprağa veren şehit ailelerinin ve vatan toprağı uğruna yaralanan gazilerin her daim yanlarında olduk. Onların hayatını daha da kolaylaştırmak ve daha mutlulukla sürdürmeniz için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Şehitlerimiz bu ülkenin manevi ordusudur, görünmez ordusudur. Şehitlerimizin döktüğü kanlar, gazilerimizin akıttığı kanlar bu ülkenin esasında yırtılmaz ve ele geçirilemez tapusunu oluşturmaktadır.

Her zaman şehitlerimizin bizlere emaneti olan yakınları ve gazilerle birlikte olmayı, onların temsilcileriyle bir araya gelmeyi sürdürdük. Vatanın kurtuluşu için, kurtuluş mücadelesi yıllarından bugüne kadar terörle mücadele dahil her türlü mücadelede gözünü kırpmadan şehadete koşan tüm şehitleri bir kez daha rahmet, minnet ve duayla yad ediyorum. Rabb'im makamlarını ali eylesin, bizleri şehitlerimize layık evlatlar eylesin. Onların izinden gitmeyi bizlere de nasip etsin diye dua ediyorum. Gazilerimize sıhhatli uzun ömürler diliyorum. Ülkemizin her karışında olduğu gibi bizler de şehitlerimizin bizlere emaneti olarak yorumladığımız Bafra’mızı bizden sonraki nesillere en güzel şekilde aktarmak için samimi bir gayretle çalışacağız. Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Kurtuluş Mücadelesi sırasında şehadete giden bütün şehit ve daha sonra rahmete kavuşan gazilerimizi ayrı ayrı rahmetle, minnetle, dua ile yad ediyorum.” İfadelerini kullandı.


Yayın Tarihi: 18/03/2024 - 19:41