Şehit Şahan Sezer Bafra’da Son Yolculuğuna Uğurlandı


Şehit Şahan Sezer Bafra’da Son Yolculuğuna Uğurlandı

Batman'ın Sason ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristlerce döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan, Uzman Onbaşı Şahan Sezer Samsun Bafra İlçesi Çetinkaya Mahallesi Merkez Camii’nde öğle namazına müteakip düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Şehidimizin cenaze namazı, Bafra İlçesi Çetinkaya Mahallesi Merkez Camii’nde Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan ve Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Milletvekilleri Orhan Kırcalı, Fuat Köktaş, Çiğdem Karaaslan, Erhan Usta ve Kemal Zeybek, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ünsal Ağaoğlu, Shr.Shh.Okl.ve Eğitim Mrk.Komutanı P.Alb.Sedat Bulut, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutan Vekili Sg. Yb. Tayfun Paşaoğlu, ilçe belediye başkanları, askeri, adli ve mülki erkan, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, şehidimizin yakınları ve binlerce vatandaşın katılımı ile öğle namazına müteakip kılındı.

Bafra İlçesi Çetinkaya Mahallesi Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından dua yapıldı ve helallik alındı. Daha sonra şehidimizin cenazesi askerlerin omuzunda cadde üzerinde bir süre taşındı. Ardından şehidimizin naaşı cenaze aracına konularak defnedilmek üzere Bafra ilçesi Çetinkaya Mahallesi aile kabristanlığına götürüldü. Burada şehidimiz Uzman Onbaşı Şahan Sezer'in naaşı, okunan Kur'an-ı Kerim  ve dualar eşliğinde Çetinkaya Mahallesi aile kabristanlığında toprağa verildi.

Defin töreninin ardından Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, şehidimizin naaşına sarılı şanlı bayrağımızı babası Hasan Sezer’e öperek teslim etti. Şehidimizin fotoğrafını ise Vali Osman Kaymak annesi Emine Sezer’e teslim etti.


Yayın Tarihi: 12/08/2017