Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Samsun’da


Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Samsun’da

Bir dizi ziyaret gerçekleştirmek ve toplantılara katılmak üzere Samsun’a gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Samsun Valisi Osman Kaymak’ı makamında ziyaret etti.

Valilik binası önünde Vali Osman Kaymak, Vali Yardımcıları, İl Müdürleri ve  Şube Müdürleri tarafından karşılanan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Valilik Şeref Defteri’ni imzaladıktan sonra Vali Osman Kaymak’tan Samsun hakkında brifing aldı.

Ziyaretin sonunda Vali Osman Kaymak, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank lale motifi işlemeli el emeği tablo takdim etti.

Valilik ziyaretinde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'a 60. Hükümet Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdere, Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğlu, Samsun Milletvekilleri Çiğdem Karaaslan ve Fuat Köktaş, Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Habip Asan, KOSGEB Başkan Yardımcısı Dr. Recep Kılınç, Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Ramazan Yıldırım, Ar-Ge Teşvikleri Genel Müdürü Bilal Macit ile Teşvik Uygulamaları ve Yabancı Sermaye Genel Müdür Yardımcısı Zergül Özbilgiç eşlik etti.


Yayın Tarihi: 13/12/2018