Samulaş’tan KPSS İçin Ek Servisler


Samulaş’tan KPSS İçin Ek Servisler

Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A.Ş. 20 Kasım 2016 Pazar günü yapılacak olan Ortaöğretim Kamu Personel Seçme Sınavına katılacak adayların Şehiriçi toplu taşımdan sorunsuz ve güvenli şekilde yararlanmaları için ek servisler koyarak tedbirler aldı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A.Ş. 20 Kasım 2016 tarihlerinde gerçekleşecek 2016 KPSS - Ortaöğretim Sınavı için Raylı Sistem, E1 Ekspres ve R11 Üniversite Kampüs ringine ek servisler koyarak toplu taşımda olası yoğunluğa karşı tedbir aldı.

Samulaş A.Ş. Operasyon Müdürü Sevilay Germi Telci basına verdiği demeçte “Genel olarak sınavlarda yaşanan ulaşım aksaklıklarında sınava girecek adayların mağdur olmamaları için toplu taşım araçlarını tercih etmelerini ve özel araçla sınav yerine gidecek olanların özellikle sınav katılımının çok yüksek olacağı yerlerde araçlarını trafik aksamasına sebebiyet vermeyecek şekilde park etmeleri konularında uyardı. Hafif Raylı Sistem ve Ekspres/Ring saatlerinde hafta içi sefer programının kullanılacağını açıklayan Telci, KPSS’ye girecek tüm adaylara Samulaş A.Ş. olarak başarı dileklerini iletti.

Samulaş A.Ş. Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) kapsamında Pazar günü mevcut tüm tramvayları ile sınava girecek adaylara hizmet verecektir.R11 Ring seferleri ve E1 Ekspres Seferlerine araç ilavesi yapılarak herhangi bir aksama yaşanmaması sağlanacaktır.


Yayın Tarihi: 18/11/2016