Samulaş’ta KPSS Seferberliği


Samulaş’ta KPSS Seferberliği

Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A.Ş. 22 Mayıs 2016 Pazar günü yapılacak olan Kamu Personel Seçme Sınavına katılacak adayların Şehiriçi toplu taşımdan sorunsuz ve güvenli şekilde yararlanmaları için ek servisler koyarak tedbirler aldı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A.Ş. 22 Mayıs 2016 tarihlerinde gerçekleşecek 2016 KPSS -  Kamu Personel Seçme Lisans Sınavı için Raylı Sistem, E1 Ekspres ve R11 Üniversite Kampüs ringine ek servisler koyarak toplu taşımda olası yoğunluğa karşı tedbir aldı. Samulaş A.Ş. yetkilileri, genel olarak sınavlarda yaşanan ulaşım aksaklıklarında sınava girecek adayların mağdur olmamaları için toplu taşım araçlarını tercih etmelerini ve özel araçla sınav yerine gidecek olanların özellikle sınav katılımının çok yüksek olacağı Ondokuzmayıs Üniversitesi kampüsünde araçlarını trafik aksamasına sebebiyet vermeyecek şekilde park etmeleri konularında uyardılar. Ayrıca Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanı ve Samulaş A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Gürkan KPSS Sınavına girecek tüm adaylara Samulaş A.Ş. Yönetim Kurulu adına olarak başarı dileklerini iletti.

Samulaş A.Ş. Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) kapsamında Pazar günü tramvaylar seferler 4 dakika sefer aralığıyla çalıştırabilecek şekilde planlama yaparken R11 Ring seferleri ve E1 Ekspres Seferlerine araç ilavesi yapılarak herhangi bir aksama yaşanmaması sağlanacaktır.


Yayın Tarihi: 20/05/2016