Samulaş ALES Sınavına Hazır


Samulaş ALES Sınavına Hazır

Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A.Ş. 18 Aralık 2016 Pazar günü yapılacak olan 2017 Sonbahar ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavına katılacak adayların Şehiriçi toplu taşımdan sorunsuz ve güvenli şekilde yararlanmaları için sınav gününe özel sefer planı yaptı aldı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A.Ş. 18 Aralık 2016 tarihlerinde gerçekleşecek 2017 Sonbahar ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı için Raylı Sistem, E1 Ekspres ve R11 Üniversite Kampüs ringine ek servisler koyarak toplu taşımda olası yoğunluğa karşı tedbir aldı.

TELCİ, TOPLU ULAŞIM ARAÇLARINI TERCİH EDİN

Sınav için yapılan sefer programı ile ilgili bilgi veren Samulaş A.Ş. Operasyon Müdürü Sevilay Germi Telci, Sınava girecek adayların mağdur olmamaları için toplu taşım araçlarını tercih etmelerini ve özel araçla sınav yerine gidecek olanların özellikle sınav katılımının yoğun olacağı yerlerde araçlarını trafik aksamasına sebebiyet vermeyecek şekilde park etmeleri konularında uyardı. Hafif Raylı Sistem ve Ekspres/Ring saatlerinde hafta içi sefer programının kullanılacağını söyleyen Telci, ALES’e girecek tüm adaylara Samulaş A.Ş. olarak başarı dileklerini iletti.

Telci “Samulaş A.Ş. 2017 Sonbahar ALES kapsamında Pazar günü mevcut tüm tramvayları ile sınava girecek adaylara hizmet verecek.R11 Ring seferleri ve E1 Ekspres Seferlerine araç ilavesi yapılarak herhangi bir aksama yaşanmaması sağlanacak” dedi.


Yayın Tarihi: 16/12/2016