Samsunspor’da Üçüncü İsmail Uyanık Dönemi Başladı


Samsunspor’da Üçüncü İsmail Uyanık Dönemi Başladı

Samsunspor Kulübü Derneği'nin Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu, Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Toplantı Salonu’nda bugün (2 Haziran) saat 14.00’de gerçekleşti.

Samsunspor Kulübü Derneği’nin Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu, Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Toplantı Salonu’nda bugün (2 Haziran) saat 14.00’de gerçekleşti.

Çoğunluk aranmaksızın bugün yapılan Samsunspor Kulübü Derneği’nin Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu’unda  Açılış,Yoklama,Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Divan Heyetinin Oluşturuldu ve Tutanaklara İmza Yetkisinin verildi.

Kulübün Mali Tablosunun Okunmasınn ardından Dernek Organlarının Seçimine geçilmeden önce verilen önerge ile yönetime Samsunspor’u şirketleştirme yetkisi verilmesi oylandı. Oy birliği ile kabul edilmesinin ardından Dernek Organlarının seçimine geçildi. Tek liste ile giren İsmail Uyanık yaklaşık 13 yıl aradan sonra yeniden Samsunspor’un başkanı oldu.

İsmail Uyanık 1992’de Samsunspor’a başkan olmuş ve 2001’de bıraktıktan sonra 2002’de yeniden başkan olmuş ve 2005’de bırakmıştı.

Samsunspor’u bir alt ligde alıp Süper Lige çıkardıktan sonra takım bir daha alt lige düşürmemişti.

Samsunspor Kulübü Derneği’nin Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu, Dilek , Temennilerin ardından tamamlandı.

İşte İsmail Uyanık başkanlığında ki Samsunspor Yönetim Kurulu Listesi:

İsmail Uyanık, Ali Kemal Gedikli, Bilal Akşanlı, Cem Arslan, Emin Kar, Erdem Eynel, Haluk Tan, Kadir Gürkan, Mehmet Aydın, Mustafa Mercan, Osman Arslan, Salih Çakır, Suat Çakır, Tahsin Kosif, Tark Darende.

Kaynak: Samsunhaberx.Com


Yayın Tarihi: 01/06/2018