Samsunspor Sahasında Oynadığı İlk Maçta Puan Alamadı


Samsunspor Sahasında Oynadığı İlk Maçta Puan Alamadı

Yılport Samsunspor, Süper Lig'deki ilk iç saha maçında Fenerbahçe ’yi konuk etti

Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında evinde karşılaştığı Fenerbahçe ’ye 2-0 mağlup oldu.

Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanan maçta Fenerbahçe’nin gollerini 62’inci dakikada Edin Dzeko’nun, 90+8'inci dakikada Szymanski attı.

STAT: Samsun 19 Mayıs

HAKEMLER: Volkan Bayarslan, Mustafa Savranlar, Candaş Elbil

YILPORT SAMSUNSPOR: Okan Kocuk, Zeki Yavru, Alim Öztürk, Drongelen, Schindler, Taylan Antalyalı (Dk. 59 Benasser), Ntcham (Dk. 86 Soner Aydoğdu), Bola (Dk. 86 Muhammet Ali Özbaskıcı), Emre Kılıç (Dk. 71 Osman Çelik), Fofana (Dk. 59 Marius), Laura

FENERBAHÇE: İrfan Can Eğribayat, Oosterwolde, Djiku, Serdar Aziz (Dk. 78 Mert Müldür), Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Tadic, Mert Hakan Yandaş (Dk. 85 Szymanski), Fred (Dk. 85 Bartuğ Elmaz), Cengiz Ünder (Dk. 63 İrfan Can Kahveci), Dzeko (Dk. 78 Mehmet Umut Nayir)

Hüseyin Eroğlu: ‘’İlk iç saha maçını kazanmak istiyorduk’’

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, 2-0’lık mağlubiyetle tamamlanan Fenerbahçe maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

11 yıl aradan sonra içeride oynadığımız ilk iç saha maçını kazanmak istiyorduk. Ön alan baskısı ile Fenerbahçe'yi konfor alanı dışına çıkarmaya çalıştık. Tadiç-Cengiz-Fred üçlüsünün Dzeko ile bağlantısını kesmeye çalıştık. Onların bağlantısını kesince üretme açısından iyi işler yapamadılar. Planımız ilk yarıda iyi işledi. Rakibe göre daha çok pozisyona girdik. Değerlendirebilseydik farklı olabilirdi. Neticede Fenerbahçe ile oynuyoruz. Burada sadece bir kez hata yaptık. O pozisyonda yediğimiz golle geriye düştük ve maçı kaybettik.

Sonuçtan üzgünüz. Taraftarımıza teşekkür ederim. Gerçekten çok güzel destek verdiler. Daha çok çalışmamız gerekiyor, önümüzdeki haftalarda çok daha iyi bir takım olacağız. Hazırlık sürecine yeni katılan arkadaşları daha üst seviyeye çekeceğiz ve alternatif kadromuzu da daha geliştirmemiz gerekiyor.
Şu an hücum hattında santrfor bölgesine ve orta sahaya transferlerle ilgili başkanımız çalışmalarına devam ediyor. Lig uzun bir maraton. Kalan 36 haftada kadromuzu oluşturup, iyi bir takım olmaya çalışacağız.


Yayın Tarihi: 22/08/2023 - 10:26