Samsunspor, Sahasında Menemenspor İle Berabere Kaldı


Samsunspor, Sahasında  Menemenspor İle Berabere Kaldı

Yılport Samsunspor, TFF 1. Lig’in 13. haftasında 19 Mayıs Stadı’nda oynanan karşılaşmada Menemenspor ile 1 – 1 berabere kaldı.

Menemenspor’un golünü Samsunsporlu Yameogo'nun kendi kalesine atarken Yılport Samsunspor’un golünü 13. dakikada Nadir Çiftçi attı.

Bu sonuçla Samsunspor puanını 21'ye yükseltti.

STAT: 19 Mayıs Stadı

YILPORT SAMSUNSPOR: Nurullah, Kerem, Yalçın, Yameogo (Dk. 66 Muhsin), Erkam, Ferhat, Savicevic (Dk. 66 Oğuz), Kubilay (Dk. 71 Gyasi), Burak, Guido, Nadir

MENEMENSPOR: Selmani, Emre (Dk. 84 Yusuf Talum), Furkan, Adamu, Taşkın, Tidjani (Dk. 87 Mehmet Aytemiz), Olatunbosun, Ömer, Kamara (90+4 David Domgjonas), Tayfun, Rıdvan

GOLLER: Dk. 5 Yameogo (KK) (Menemenspor), Dk. 14 Nadir (Yılport Samsunspor)

SARI KARTLAR: Nadir, Kerem (Yılport Samsunspor) Alhassan Adamu, Ömer Şahbaş (Menemenspor)

Ertuğrul Sağlam: “ Skor bizi mutlu etmedi”

Yılport Samsunspor Teknik Direktörümü Ertuğrul Sağlam, “Skor bizi mutlu etmedi ama oyun, mücadele, girilen pozisyonlar, ofansif anlamdaki üretkenliğimiz, maçın son saniyesine kadar çocuklarımız oyunu bırakmaması güzeldi” dedi.

Menemenspor ile berabere kaldığımız maçı değerlendiren Ertuğrul Sağlam, “Bugün kazanmamız gereken bir maçı maalesef 2 puan kaybederek tamamladık. Sonuç itibariyle üzgünüz ama samimi olarak şunu söylemek istiyorum, maça erken golle başladık ama sonrasında oyunu tamamen elimize aldık ve birçok pozisyon ürettik. Çok net pozisyonlarımız vardı ve oyunu hep kontrol ettik. Ofansif olarak çok üretken oynadık. Sonrasında da golü bulduk. Daha sonra yine baskımız devam etti. Yine pozisyonlarımız vardı. Bence verilmeyen penaltılar vardı” diye konuştu.

Skor olarak mutlu olmadıklarını ama mücadele olarak iyi olduklarını ifade eden Ertuğrul Sağlam, “İkinci yarının ilk bölümünde biraz oyun kurmakta zorlandık. Ama sonrasında oyuncu değişikliklerinden sonra takım biraz daha canlandı ve sonrasında yine ürettik. Sabırla oynamaya devam ettik. Net pozisyonlarımız vardı. Verilmeyen goller ve onun sonrasında yine tartışılan pozisyonlar vardı. Maçın son saniyesine kadar skor üstünlüğünü elimize geçirmek için çocuklar canla başla mücadele ettiler. Oyunun geneliyle alakalı memnuniyetimi dile getirmek istiyorum. Skor bizi mutlu etmedi ama oyun, mücadele, girilen pozisyonlar, ofansif anlamdaki üretkenliğimiz, maçın son saniyesine kadar çocuklarımız oyunu bırakmaması güzeldi. Tabiki eksikliklerimiz var.  Ama ben bugünkü karşılaşmadan memnunum” şeklinde konuştu.

 Hedefimize ulaşacağız

Önlerine çıkan engelleri ortadan kaldırarak bir üst lige çıkacaklarını ifade eden Ertuğrul Sağlam, “Şimdi bu maçı bırakıp hafta sonu oynayacağımız Bursaspor maçına hazırlanmamız gerekiyor. Eğer biz bu oyunu, bu isteği, coşkuyu, mücadeleyi hafta sonuna taşıyabilirsek burada kaybettiğimiz 2 puanı orada telafi edebiliriz. Aslında maçla alakalı değerlendirmenin yanında konuşulacak çok şey var. Ama konuşmak istemiyorum. Maalesef bugün çok üzüldük. Üzüldüğümüz çok nokta vardı. Canım da sıkkın ama susmak zorundayız. Bunun da farkındayız. Dolayısıyla biz iyi yoldayız. İyi gidiyoruz. Bu kaybedilen puanları telafi edecek mutlaka maçlar oynayacağız ve sonrasında da hedefimize ulaşacağız. Ben buna sonuna kadar inanıyorum. Bu yolculukta bugün de olduğu gibi karşımıza bazı olumsuzluklar çıkıyor. Şunu herkes bilsin ki karşımıza çıkan her türlü olumsuzlukları, engeli bir şekilde ortadan kaldırmayı becereceğiz ve üst lige çıkacağız. Taraftarımız buna kesinlikle inansın. Ben inanıyorum onlar da inansınlar” dedi.


Yayın Tarihi: 08/12/2020