Samsunspor Altınordu ile Puanları Paylaştı


Samsunspor Altınordu ile Puanları Paylaştı

Yılport Samsunspor, TFF 1. Lig’in 9. haftasında sahasında ağırladığı Altınordu ile 1 - 1 kaldı.

19 Mayıs Stadında oynanan maçta Altınordu'nun golünü 57. dakikada Ahmet İlhan Özek, Yılport Samsunspor'un golünü ise  64. dakikada Burak Çalık attı.

Bu sonuçla Yılport Samsunspor puanını 15'e yükseltti. 

STAT: 19 Mayıs Stadı

YILPORT SAMSUNSPOR: Nurullah, Kerem Can, Erkam, Veli, Caner, Ferhat, Savicevic (Dk.64 Gyasi), İlyas Kubilay (Dk.63 Rahman Buğra), Burak Çalık, Guido (Dk.64 Gökhan Alsan), Nadir

ALTINORDU: Erhan, Ufuk, Muhammed, Ahmet İlhan Özek (Dk. 80 Metehan), Ahmet Dereli (Dk. 46 Enis), Oğuzhan (Dk. 61 Muzaffer), Burak İnce (Dk. 46 Özgür), Furkan Çil, Furkan Metin (Dk. 82 Alper), Yusuf, Sinan

GOLLER: Dk. 64 Burak (Yılport Samsunspor), Dk. 57 Ahmet İlhan Özek (Altınordu)

Ertuğrul Sağlam; “Oyunumuzun hakkı galibiyetti

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, “Oyuncularım kazanmak için elinden gelen her şeyi yaptı. Özellikle ilk yarı hatta ikinci yarı da diyebiliriz sezonun en iyi futbolunu oynadık. Oyunumuzun hakkı galibiyetti. Maalesef bunun üzüntüsünü yaşıyoruz” dedi.

Altınordu maçının ardından değerlendirmelerde bulunan Ertuğrul Sağlam, “Karşılaşma öncesi beklentimiz milli takım maç arasına kazanarak girmek ve sıralamada biraz daha yukarıya çıkmaktı. Bu düşünce ile maça başladık. İyi de başladık. Oyunu kontrolümüzün altına aldık. Futbolda ofansif anlamda nasıl pozisyon üretilmesi gerekiyorsa hepsini ürettik. Ciddi anlamda pozisyon zenginliği oluşturduk. Pozisyona girdik, kenar ortalarla pozisyon bulduk. Direkten dönen toplarımız var. Atamadığımız toplarımız var. İkinci yarıda maalesef devre boyunca kalemize gelen tek top gol oldu. Bizim vurduklarımız direkten dışarı çıktı. Sonrasında yine oyun bizdeydi” diye konuştu.


Yayın Tarihi: 08/11/2020