Samsunspor 55’inci Yılını Kutladı


Samsunspor 55’inci Yılını Kutladı

Samsunspor, 55’inci yıl dönümünün ilkini Samsun’da özel bir geceyle kutladı. Gecede 20 bin forma bağışı yapıldı. Yıl dönümümüzün ikincisi ise önümüzdeki aylarda İstanbul’da yapılacak.

Sheraton Grand Hotel’de düzenlenen geceye Samsun Valisi Osman Kaymak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, iş insanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, oda başkanları, basın ve spor camiasından çok sayıda davetli katıldı.

Yükseliş zamanı videosu ile başlayan gecenin sunuculuğunu radyo ve televizyon programcısı Ceyhun Yılmaz yaptı. Gecede Başkan Yüksel Yıldırım, Tanrıverdi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tanrıverdi, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Samsun Valisi Osman Kaymak birer konuşma yaptı.
Konuşmaların ardından Samsun Valisi Osman Kaymak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Tanrıverdi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tanrıverdi ve Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım kulübün 55’inci yıl pastasını kesti. Ardından radyo ve televizyon programcısı Ceyhun Yılmaz ile Savaş Gömeç’in sunumuyla kulübümüz tarafından sosyal sorumluluk projeleri kapsamında okullarda ve il dışındaki Samsunsporlu çocuklara dağıtılmak üzere başlatılan forma bağışında gecemize katılan davetliler 20 bin forma satın aldı.

Forma bağışının ardından Kum Show yapıldı. Daha sonra radyo ve televizyon programcısı Ceyhun Yılmaz, kendi hazırlayıp sunduğu ‘Ceyhun Yılmaz Show’ programını gerçekleştirdi. Ceyhun Yılmaz’ın konukları ise Başkan Yüksel Yıldırım ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’dı. Program sonunda Başkan Yüksel Yıldırım, radyo ve televizyon programcısı Ceyhun Yılmaz’a isminin yazılı olduğu 55 numaralı Yılport Samsunspor forması hediye etti.


Yayın Tarihi: 09/02/2020