Samsunlular Athena ve Aslı Gökyokuş İle Coştu


Samsunlular Athena ve Aslı Gökyokuş İle Coştu

Türkiye’nin en geniş katılımlı gençlik ve spor festivali Koç Spor Fest’in bahar etabının Finalleri, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları’nın Samsun’a çıkışının 100’üncü yılı vesilesiyle Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde gerçekleşti.

“19 Mayıs’ın 100’üncü Yılında Yürüyoruz Yolunda” yürüyüşünün ardından, Koç Spor Fest sahnesinde konser veren Athena ve Aslı Gökyokuş’u 5 bini aşkın üniversiteli sporcu, antrenör, spor insanı ile birlikte on binlerce Samsunlu izledi.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları’nın Samsun’a çıkışının 100. yılı vesilesiyle Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde gerçekleşen Koç Spor Fest’in Finalleri çoşkulu bir kutlamaya ev sahipliği yaptı.

Koç Spor Fest kapsamında Samsun’a gelen 5 bini aşkın sporcu, antrenör, spor insanı Samsun halkıyla birlikte “19 Mayıs’ın 100’üncü Yılında Yürüyoruz Yolunda” yürüyüşünün ardından Athena ve Aslı Gökyokuş’un şarkılarıyla eğlendi.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Bandırma Vapuru ile Samsun’a ayak bastığı yer olan Tütün İskelesi’nde düzenlenen konsere onbinlerce kişi katıldı.

Athena, Türkiye’nin dört bir yanına uzanan ve her yıl on binleri buluşturan Koç Spor Fest sahnesinde ilk albümleri Skalonga’dan son albümleri Altüst’e kadar hit olmuş şarkılarının yanı sıra farklı müzik türlerini kendi tarzlarında yorumladıkları repertuvarları ile gençlerle buluştururken, Aslı Gökyokuş ; Ölüm Kapımı Çalmasa da, Kördüğüm, Su Gibi, Dans Etmeye İhtiyacım Var, Dünya gibi eski ve yeni tüm hit şarkılarını söyleyerek Samsunlu dinleyicileri kendine hayran bıraktı.


Yayın Tarihi: 14/05/2019