Samsun'da Master Of Cake İstanbul Festivali Düzenlenecek


Samsun'da Master Of Cake İstanbul Festivali Düzenlenecek

Samsunlu Yöneticiler Sanayiciler Ve İşadamları Derneği(SAYSİAD) sponsorluğunda Uluslararası Master Of Cake İstanbul Festivali düzenlenecek.

Samsunlu Yöneticiler Sanayiciler ve İşadamları Derneği(SAYSİAD) sponsorluğunda düzenlenecek Uluslararası Master Of Cake İstanbul  Festivali, 10-11 Mart 2018 tarihleri arasında İstanbul'da Elite World Europe Hotel’s'de yapılacak.

Festivalde, dünyaca ünlü İspanyol sanatçı Daniel Dieguez ile birlikte madalya rekortmeni Tuba Geçkil tarafından devasal pastalarla şovların yapılacağını açıklayan Master Of Cake Kurucu ve Genel Koordinatörü Zümra Uludoğan, sanatsal olarak en güzel pastanın seçileceği Master Of Cake Festivalinde Daniel Dieguez başkanlığında Jeton Tıravari, Tuba Geçki, Zihni Türksel, Bayrak Özrek ve Rita D’Ascenzo gibi önemli isimlerin jüri kadrosunda yer alacağına dikkat çekti.

SAYSİAD sponsorluğunda yapılacak olan Master Of Cake etkinliğinde pastacılık ve çikolata şovlarının olacağını belirten Zümra Uludoğan, patentli olan Master Of Cake Festivalini daha önce Samsun ve Ankara'da düzenlediklerini belirtti.

DÜNYACA ÜNLÜ DANİEL DİEGUEZ GELİYOR

Türkiye'nin en büyük pasta yarışması markası olan Master Of Cake Festivali'nin 10-11 Mart 2018 tarihleri arasında İstanbul'da SAYSİAD ana sponsorluğunda gerçekleşeceğini söyleyen Zümra Uludoğan, "İstanbul'da yapılacak olan Master Of Cake Festivali için yarışma kayıtlarımız başladı. Festivalimize Dünya Şefleri Birliği üyeleri ile birlikte bu alanda dünyaca ünlü İspanyol sanatçı Daniel Dieguez'de katılacak. Türkiye'nin en büyük pasta yarışması olarak adlandırdığımız Master Of Cake etkinliğine 500'ün üzerinde yarışmacının katılımını bekliyoruz. Pasta yarışmasında dekoratif tasarım, büyük dekoratif tasarım, şeker hamuru düğün pastası, çiçek aranjman, kutlama pastası, canlı performans, çikolata ve izomalt heykel gibi kategoriler olacak. İstanbul'da Elite World Europe Hotel’s'de gerçekleşecek festivalimizin bir diğer önemli tarafı ise Master Of Cake patentinin Samsun'da olmasıdır. Bu festivalde Samsunumuzun'da tanıtımını yapıyoruz. Bu nedenle 10-11 Mart 2018 tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak Master Of Cake-Pasta yarışması ve Pastacılık ve Çikolata Festivalimiz Samsun için çok önemli bir organisazyondur" dedi.

Öte yandan Master Of Cake-Pasta yarışması ve Pastacılık ve Çikolata Festivalinin ana sponsorluğunu üstlenen Samsunlu Yöneticiler Sanayiciler Ve İşadamları Derneği Başkanı Avukat Ayşe Üstünel Dağdelen'de yaptığı açıklamada önemli bir festivale destek verdiklerine dikkat çekti.

SAMSUN'UN TANITIMI İÇİN DEV ORGANİSAZYON

Samsunlu yönetici ve idarecileride yapılacak olan Master Of Cake Festivaline davet ettiklerini kaydeden Ayşe Üstünel Dağdelen, Samsun'un adının dünyaya duyurulması açısından son derece önemli buldukları Pasta yarışması ve Pastacılık ve Çikolata Festivali için şunları dile getirdi.

"Master Of Cake'in patentinin Samsun'lu Zümra Uludoğan hanımefendiye ait olması bizim açımızdan ve Samsun için çok önemli bir ayrıntıdır. Dünyaca ünlü İspanyol sanatçı Daniel Dieguez bu festivale katılacak. Pastacılık alanında isim yapmış bir çok yarışması da yien bu festivalde yeteneklerini ortaya koyarak şovlar yapacak. Pasta ve çikolata festivaline şehrimizin tanıtımına büyük katkı sağlayacağına inandığımız ve bayan girişimcilerimizi bu anlamda desteklemek için SAYSİAD olarak ana sponsor olduk"


Yayın Tarihi: 24/02/2018