“Samsunda Genç Olmak” Fotoğraf Yarışması Başvuruları Başladı


“Samsunda Genç Olmak” Fotoğraf Yarışması Başvuruları Başladı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Samsun İl Temsilciliği “Samsunda Genç Olmak” isimli Ödüllü Fotoğraf Yarışması düzenledi.

Karadeniz’in incisi Samsun’da geçmişten günümüze yaşayan bir kişi olarak kendi objektifinden gençlerin neler yapabildiğini sanatsal, sportif, kültürel ve sosyal açıdan değerlendirme ve bu anı paylaşma fırsatı sunan fotoğraf yarışmasında dereceye giren katılımcılara sırasıyla Kadim şehir Kudüs gezisi, Dijital Fotoğraf Makinesi, Tablet hediyesi ve mansiyon ödülü verilecektir.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Samsun İl Temsilcilisi Mustafa Demir projeyle ilgili yaptığı yazılı açıklamaya göre yarışma başvurularının başladığını, amaçlarının bir gençlik şehri olan Samsun’da gençlerin ne gibi sosyal, kültürel, sportif faaliyetler yapabildiklerini, şehrin gençler için nasıl imkânlar sunduğunu objektiflere yansıtmak olduğunu ifade etti.

Demir açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Samsun’un kültürel mirası, Gençleri” konulu Ödüllü Fotoğraf Yarışması başvuruları başladı. Yarışmacıların öncelikle http://samsun.tugva.org/kayit/ hesabındaki katılım formunu doldurmaları, ardından yarışmaya katılacak oldukları fotoğrafı twitter’da @tugvasamsun hesabını etiketleyerek paylaşmaları gerekmektedir. Fotoğrafın fotoğrafik bilgileri de açıklama kısmına bildirilmesi zorunludur. Birincilik ve ikincilik ödülleri profesyonel fotoğraf makinesi çekimi, üçüncülük ödülü ise cep telefonu fotoğrafı ile çekilen bir fotoğraftan jüri üyelerince belirlenecektir. Yarışmaya katılım son başvuru tarihi 1 Mayıs 2019 tarih olarak belirlendi.”


Yayın Tarihi: 17/03/2019