Samsun’a Sağlıkta “VM” Kalitesi Geliyor


Samsun’a Sağlıkta “VM” Kalitesi Geliyor

VM Medical Park Samsun Hastanesi, çok yakında yeni binası ile hizmete geçiriyor. Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr. Hakan Özcan, Anlaşmalı Kurum ve Özel Sağlık Sigortaları temsilcilerini ağırladığı davette kente kazandıracakları yeni sağlık yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Dr. Özcan, yeni binalarında, yeni markaları “VM” ile Samsun ve bölge halkına kişiye özel sağlık hizmeti sunacaklarını dile getirdi. Genel Müdür Dr. Hakan Özcan ve Medical Park Genel Koordinatörü Dr. Hikmet Çavuş toplantıda sunum yaptı. Sunumlardan sonra gelen misafirlere hastane binası gezdirildi.

Anadaolu Sigorta, Allianz Sigorta, Axa Sigorta, Ethica Sigorta, Groupama Sigorta, Güneş Sigorta, Liberty Sigorta, Mapfre Sigorta, Sompo Japan Sigorta, Aegon Sigorta, Eureko Sigorta, USK Danışmanlık, CGM Türkiye, Şeker Bank, Merkez Bankası, Garanti Bankası, A Bank, Vakıfbank, İş Bankası ve Yapı Kredi Bankalarının Genel Müdürlüklerinden ve Bölge Müdürlüklerinden yöneticiler katıldı.

Samsun halkı çok yakında üst düzey sağlık hizmetine erişebileceği yepyeni bir markayla tanışacak. Adını İngilizce’de ‘Value AddedMedicine’ın karşılığı olan ‘Sağlığa Değer Katan Hizmet’ sloganından alan “VM” markasının yeni hizmet binası, Medical Park Samsun Hastanesi’nin yanı başında, çok yakında kapılarına açarak sağlıkta standartları yükseltecek.

SAMSUN’DA BİR İLK

Samsun’da ilk kez hizmete girecek bu yeni sağlık konsepti, Anlaşmalı Kurumlar ve Sağlık Sigortaları temsilcilerine verilen özel bir resepsiyonla kamuoyuna duyuruldu. Toplantı sonunda açıklamalarda bulunan Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr. Hakan Özcan, kamu ile güçbirliği içinde, özel hastanecilikte örnek teşkil edecek bir anlayışla Samsun’daki sağlık yolculuklarına hız kesmeden devam ettiklerini vurguladı.

Genel Müdür Dr. Özcan,“Sadece Samsun’a değil, tüm Karadeniz bölgesinin sağlık hizmetlerinde referans alacağını ümit ettiğimiz VM binasını hizmete geçiriyoruz. Hasta odaklı anlayışımız, ileri tanı ve tedavi yöntemlerimiz, yenilikçi yaklaşımımız ve alanında birçok bilimsel çalışmaya öncülük eden akademik uzman kadromuzla sağlıkta dünya standartlarını bölge halkıyla buluşturacağız” dedi.

SON TEKNOLOJİK İMKANLAR

Son teknolojik imkanlarla donatılan yeni hizmet anlayışlarıyla bölge insanının sağlık konusundaki beklentilerini üst düzeye taşıyacaklarını sözlerine ekleyen Genel Müdür Dr. Hakan Özcan, kusursuz hizmet anlayışı ve sağlık kavramını öne çıkaran duruşlarıyla bölge insanının yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini belirtti. Kişiye özel sağlık hizmeti, erken teşhis, etkin tedavi ve hasta konforunu ön plana çıkaran anlayışlarıyla kısa sürede bölgede adlarından söz ettireceklerini söyledi.


Yayın Tarihi: 02/10/2016