Samsun Valisi İbrahim Şahin, Yeni Yıl Mesajı


Samsun Valisi İbrahim Şahin, Yeni Yıl Mesajı

Samsun Valisi İbrahim Şahin, yeni yıl mesajı yayımladı.

Vali Şahin yayımladığı yeni yıl mesajında şu ifadelere yer verdi;

Sevgili Samsunlular,

Her yeni yıl; başarının, güzelliğin, mutluluğun ümit edildiği, kardeşlik ve dostluk bağlarımızın pekiştiği, daha rahat bir hayata ulaşma yolunda yeni isteklerimizin filizlendiği bir yıldır.

Milletçe, üzüntü ve sevinçleriyle bir yıla daha veda edip, umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla girmenin mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz.

Yeni umutlarla, beklentilerle karşıladığımız 2017 yılında da Samsun’un her alanda gelişmesi için yeni projeler üretip vatandaşlarımızın da talepleri doğrultusunda devletimizin tüm imkânlarını şehrimize sunmaya, her geçen gün artan heyecanımızla devam edeceğiz.

2017 yılının milletimize ve dünyaya barış, huzur ve refah getirmesini temenni ediyor, toplumsal hayatımızda daima sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hâkim olmasını diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan tüm personelin ve Samsunlu hemşehrilerimin yeni yılını en içten duygularımla kutluyor, sağlık ve mutluluklar dileklerimle, selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.


Yayın Tarihi: 30/12/2016