Samsun Piazza’da “Doğa Dostu” Kampanya


Samsun Piazza’da “Doğa Dostu” Kampanya

Samsun ve çevresinin alışveriş ve yaşam merkezi Piazza, doğa dostu kampanyasıyla, 150 TL ve üzeri alışverişe bez çanta hediye ediyor.

Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, başlattığı doğa dostu kampanya  kapsamında, hafta içi aynı gün içinde 150 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine bir adet bez çanta hediye ediyor.

Gerek insan sağlığı ve gerekse doğaya verdiği zarar nedeniyle naylon poşetlerin hayatımızdan çıkmasına yönelik gerçekleştirilen çalışmalara destek olan Piazza, bu konuda anlamlı bir kampanyayı hayata geçirdi.

Piazza AVM, hafta içi  günlerde 150 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine bir adet doğa dostu bez çanta hediye ediyor. AVM içindeki mağazalardan hafta içi aynı gün içinde yaptıkları alışverişlerini belgeleyen fiş ya da faturalarla Danışma Birimine başvuran ziyaretçilere hediye bez çantaları anında veriliyor. Kampanyaya katılım İçin ücretsiz bir üyelik uygulaması olan Piazza Club üyelik başvuru formunu doldurmak gerekiyor.

Kampanyaya büyük ilgi gösteren ziyaretçiler, şık bir çanta ile ihtiyaçlarını gidermenin yanı sıra  doğanın korunmasına da  katkı sunmuş olmanın mutluluğunu yaşıyorlar.


Yayın Tarihi: 15/02/2019