Piazza, 1 Kişiyi Son Model BMW 318i Sahibi Yaptı


Piazza, 1 Kişiyi Son Model BMW 318i Sahibi Yaptı

Piazza’nın En Şanslı Ziyaretçisi Belli Oldu

Piazza AVM’nin gelenekselleşen ve her sene ziyaretçilerine onlarca teknolojik ürün ve bir adet son model otomobil hediye eden Yeni Yıl Kampanyasının kazananları belli oldu.

1 Ekim-31 Aralık 2015 tarihleri arasında 153.609 kuponun verildiği Yeni Yıl Kampanyası’nın kazanları, 14 Ocak’ta heyecanla bekleyen ziyaretçilerin yanı sıra Milli Piyango İdaresi yetkilisi ve noter gözetmenliğinde gerçekleştirilen çekilişle açıklandı.

Piazza’da nefeslerin tutulduğu çekilişte hayalleri süsleyen son model BMW 318i otomobil, 044802 numaralı kuponun sahibi 27 yaşındaki Onur KÜÇÜK oldu. İsmi açıklandıktan sonra büyük bir şok yaşayan Onur Küçük ‘Öncelikle Samsun Piazza AVM’ye canı gönülden teşekkür ediyoruz. Hiç şansımıza inanmazken yeni yılın şansı oldu bu bizim için. Yeni aracımızla gezerken Piazza’yı bol bol anacağız. Çekilişi tamamen unutmuştum, Samsun Piazza Yönetimi tarafından arandığımda ilk başta inanmadım, böyle bir şeyin olmayacağını ve arkadaşlarımın şakası olduğunu sandım. İnternet sitenizden Piazza AVM danışmasının numarasını bulup aradığımda doğruladılar, çok mutlu oldum” sözleriyle mutluluğunu dile getirdi. 2 aylık evli olan Onur Küçük‘ün eşi ise “Çeyiz hazırlığı dolayısıyla alışverişlerin tamamını ben yaptım. Bu araba bize çok güzel bir düğün hediyesi oldu.” dedi.

Piazza’nın 1 kişiye BMW 318i, 3 kişiye Apple Ipad Air2, 1 kişiye Apple MacBook Air 13.3, 1 kişiye Samsung Curved UHD Smart (Tizen) ve 4 kişiye de Apple Iphone 6 16 GB çekilişlerine Samsun’un yanı sıra çevre iller de yoğun ilgi gösterdi.

Kampanya kapsamında hediye edilecek teknolojik ürünlerin kazananları ise; Apple Ipad Air2 çekilişinde Serbülent Karakoç, Feride Yılmaz ve Kadri Yolu olurken Apple MacBook Air 13.3  Recep Çakır’ın,  Samsung Curved UHD Smart (Tizen) Davut Yaldız’ın oldu. Apple Iphone 6 16GB talihlileri ise Gökhan Atasoy, Seray Saatoğlu, Ayşegül Ediş Çakıroğlu ve Adem Ersoy oldu.

Milli Piyango İdaresi yetkilisi ve noter gözetmenliğinde gerçekleştirilen çekilişte BMW 318i otomobil, 044802 numaralı kuponun sahibi Onur Küçük ’e çıktı. Gıda sektöründe çalışan Onur Küçük ’ün kampanya süresince 14.192,98 TL’lik alışveriş yaptığı tespit edildi. Çekilişin yedek talihlisi ise 077092 numaralı kuponun sahibi Cengiz Malay oldu. 


Yayın Tarihi: 27/01/2016