Samsun, Mobilya Fuarına Ev Sahipliği Yapacak


Samsun, Mobilya Fuarına Ev Sahipliği Yapacak

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Samsun Ticaret Borsası, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Samsun Marangozlar ve Döşemeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Samsun Mobilyacı İş Adamları Derneği ve KOSGEB’in destekleri ve işbirlikleri ile hazırlanan SAMSUN MOBİLYA DEKORASYON 5. Mobilya, İç Mimari, Halı, Aydınlatma, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı, 10 - 15 Mart 2020 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Tüyap Samsun Bölge Müdürü Oğuzhan Çamaş; “Bu yıl beşincisini hazırladığımız fuar; ülke ekonomisine olumlu katkılar sağlayan mobilya ve dekorasyon sektörünün 2020 yılının modern ve klasik mobilya çeşitlerinin buluşma noktası olacaktır. Türkiye’nin en eski mobilya üretim bölgelerinden biri olan Samsun’ da gerçekleştirdiğimiz fuar ile ‘Samsun Markasını’ yukarılara taşımayı ve Samsun 5. Mobilya Dekorasyon Fuarı’nı çağdaş ve özgün tasarımları, yeni donanım ve teknolojileri mobilya perakendecilerine ve ilgililere topluca tanıtmayı ve ev sahipliği yapmayı hedeflemektedir” dedi.

Ziyaretçiler Hakkında açıklama yapan Çamaş; “Karadeniz Bölgesi geneli ve ülkenin dört bir tarafında,  yapılan etkin tanıtım, reklam, saha pazarlama ve duyuru faaliyetleri doğrultusunda hedef ziyaretçi kitlesinin fuara gelmesini bekliyoruz. Samsun 5. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’nın katılımcı ve ziyaretçileri; ürünlerin gelişimini takip etme, ilerleyen teknolojik gelişmeleri yakından tanıma, yeni ürün ve tasarımlar hakkında bilgi edinme, firmaların üretim-satış kapasitelerinin değişen dengelerini ve ürün fiyatlandırmalarını takip etme imkânının yanı sıra üretici firmalar ile hedef ülkeler arasında önemli ticari bağlantılar yapılmasını hedeflemekteyiz.” dedi.

En Kaliteli Ürün Çeşidinin Olduğu Fuar

“Samsun ve Karadeniz” markasının ön plana çıkarıldığı Samsun 5. Mobilya Dekorasyon Fuarı’nda, Samsun’un mobilya üretim merkezlerinden birisi haline gelerek, Türkiye genelinde ilk üç sırada yer alması adına önemli bir adım atılıyor. Fuara katılan firmalar, üretim ve tasarım konusunda ne kadar yüksek kalitede ürünler ürettiklerini tüm ziyaretçilere bir kez daha göstermeyi hedefliyor. Yüksek kalitedeki ürünler ile birçok ürün çeşidinin olduğu Samsun Mobilyası yakın zamanda yurt içi ve yurt dışı ticarette Türkiye’nin en önemli Mobilya üreticisi ve ihracatçısı bu fuarla bir kez daha kanıtlayacak.

Tamamı Özel Dekorlu Fuar Stantları Göz Kamaştıracak

"Fuara katılan üretici firmalar, ürün ve tasarımlarını sergilemek için özenle hazırladıkları stantların kalitesi, bir önceki fuarın da üzerine katarak daha çarpıcı bir biçimde sergileyecektir." dedi.

Ücretsiz Servis: Samsun Mobilya Dekorasyon Fuarı’na Cumhuriyet Meydanı Atatürk Parkı Karşısı Anayol üzerinden fuar alanına ücretsiz seferler düzenlenecek.

Ücretsiz Servis Saatleri:

Meydan Kalkış: 11.00- 13.00 -  15.00 – 17.00- 18.00

Fuar Alanından Kalkış: 12.00 – 14.00 – 16.00 – 18.00 - 20.00

Girişin ücretsiz olduğu Samsun Mobilya Dekorasyon Fuarı,  10-15 Mart 2020 tarihleri arasında 10.00-20.00,  saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Fuar hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve etkinlikleri takip etmek için www.samsunmobilyafuari.com adresini ziyaret edebilirsiniz.


Yayın Tarihi: 02/03/2020

Diğer Resimler

Samsun, Mobilya Fuarına Ev Sahipliği Yapacak
Samsun, Mobilya Fuarına Ev Sahipliği Yapacak
Samsun, Mobilya Fuarına Ev Sahipliği Yapacak