Samsun, Halk Oyunları Yarışmalarına Ev Sahipliği Yapıyor


Samsun, Halk Oyunları Yarışmalarına Ev Sahipliği Yapıyor

"Yöreler Samsun'da yarışıyor"

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından her yıl düzenlenen 'Halk Oyunları Kulüpler Arası Grup Yarışmaları' Samsun’un ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

19 Mayıs 1919 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Samsun, Halk Oyunları Kulüpler Arası Grup Yarışmalarına ev sahipliği yapacak. Samsun'a alınan Halk Oyunları Grup yarışmaları adeta görsel ve yöresel bir şölene sahne olacak. Samsun, Amasya, Çorum, Tokat, Sinop ve Kastamonu illerinin katılımıyla oluşan grup yarışmaları 24 Mart tarihinde saat 10.00'da Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonunda başlayacak. 

"Maddi ve manevi yanımızda"

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu (THOF) Samsun İl Temsilcisi Ahmet Açici, yaptığı açıklamalarda Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Kasapoğlu'na maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkürlerini sunarken sözlerine şu şekilde devam etti; "Samsun şehrimizin bu tarihi anlamlı 100. yılında Halk Oyunları Grup yarışmalarını Samsun'da yapılması yönünde emekleri olan ve maddi ve manevi yanımızda olan değerli Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsmail Kasapoğlu'na teşekkürlerimi sunarım.Yarışmaya gelen bütün ekiplerimize de ayrıca başarılar dilerim" dedi.


Yayın Tarihi: 22/03/2019