Samsun Beşiktaşlılar Taraftar Grubu Tek Yürek


Samsun Beşiktaşlılar Taraftar Grubu Tek Yürek

Samsun'da gerçekleştirdiği faliyetlerle adından sıkça söz ettiren Samsun Beşiktaşlılar Taraftar Grubu üyeleri düzenlenen yemek programında biraraya geldi.

2015 yılında Samsun'da birbirinden farklı çeşitli iş kollarında çalışmalarını sürdüren fakat tek ortak noktaları olan Beşiktaş sevdasının çatısı altında biraraya gelen Samsun Beşiktaşlılar Taraftar Grubu her ayın son perşembesi geleneksel olarak düzenlediği yemek programında biraraya geldi. 

Bu ay 17.si düzenlenen programı grup temsilcileri Köksal Küçükarslan ve Selim Yılmaz organize ederken ev sahipliğini ise Mustafa Tokur yaptı. 

Yoğun bir katılımın olduğu program hakkında bilgi veren Samsun Büyük Anadolu Hastanesi Kurumsal İlişkiler Müdürü ve Samsun Beşiktaşlılar Taraftar Grubu Basın Sözcüsü Fatih Esen, "Birlik ve beraberlik adına her ayın son perşembesi düzenlediğimiz programın bir yenisini daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlimizde farklı görüşlere sahip, çeşitli iş kollarında çalışan, fakat tek ortak yönleri "Beşiktaş" olan arkadaşlarımızla biraraya gelerek hem sohbet etme imkanı buluyor, hemde ortak yapacağımız çalışmalar üzerine görüş alışverişinde bulunuyoruz. 

Burada bulunan arkadaşlarımız için Beşiktaş kara bir sevdadır. Siyahın beyazla buluştuğu Beşiktaş'ımızı tertemiz duygular, sevgi, aşk, fedakarlık, emek, hizmet, dayanışma, birlik beraberlik ayakta tutmuştur. Bizim en büyük gücümüz, bu değerlerimizdir bunlardır" dedi.


Yayın Tarihi: 02/02/2017