Samsun Askeri Hastanesi Adli Tıp Grup Başkanlığı'na Devrediliyor


Samsun Askeri Hastanesi Adli Tıp Grup Başkanlığı'na Devrediliyor

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Etüt, Proje ve Emlak Daire Başkanı İlkay Kuşçu, Samsun Valisi İbrahim Şahin’i makamında ziyaret etti

Ziyarette Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Etüt, Proje ve Emlak Daire Başkanı İlkay Kuşçu,  Samsun Askeri Hastanesi’nin Adli Tıp Grup Başkanlığı'na devredilmesi ile ilgili olarak Vali İbrahim Şahin’e son gelişmelerle ilgili bilgi verdi.

Samsun Valisi İbrahim Şahin ziyaretin sonunda yaptığı açıklamasında, “İlimiz Çatalarmut İlyasköy Mahallesi’nde hizmet vermekte olan Askeri Hastane, Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında Kanun Hükmünde Kararname ile Sağlık Bakanlığı'na devredilmişti. Eski Askeri Hastane binasının, Samsun ilinin ihtiyaçları doğrultusunda uzun zamandır kurulması planlanan Adli Tıp Grup Başkanlığı’na devredilmesi Valiliğimizce de uygun görülmüş olup, konu Sağlık Bakanlığı'na iletildi. Önümüzdeki süreçte bu yöndeki çalışmalar devam edecek olup, inşallah ilimizin ihtiyaç duyduğu bu kurum, Sağlık Bakanlığı'nın da uygun görmesi halinde hizmete girecektir ”dedi.


Yayın Tarihi: 19/11/2016