Şampiyon Öğrencilerden Başkan Doğan’a Ziyaret


Şampiyon Öğrencilerden Başkan Doğan’a Ziyaret

Nisan ayında Antalya’da yapılan 37 ülkeden 362 kulübün katıldığı Turkish Open Avrupa Kupasına, Çarşamba Belediyespor Kulübü adına katılan 3 sporcu ve antrenörleri Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’ı ziyaret etti.

Çarşamba Belediyespor ve Gsim Milli Kickboks  Antrenörü  Alaettin Köksal; “Türkiye Kick boks okul sporlarında Kick Boks Gençler Türkiye şampiyonasında sporcumuz Beyza Aydın ile şampiyonluk yaşadık. Türkish Open Avrupa kupasına kulübümüzden 3 sporcumuz ile katıldık. Şampiyonayı 1 ikincilik ve 2 üçüncülük ile tamamladık. Çarşambamıza nice başarılar yaşatmak ve milli takımımıza sporcular kazandırmak için var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.

Sporcuları tebrik eden Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan “Sağlıklı bireylerin yetişmesi adına spora ve sporcuya her zaman destek olacağız. Genç sporcularımızın milli formayı giyerek Çarşamba Belediyespor’u yurt dışında da temsil edeceklerine, büyük başarılara imza atacaklarına inancımız tamdır. Çarşambamızın yetiştirdiği gençlerin başarısını görmek bizlere gurur veriyor. Genç sporcularımıza eğitim ve spor hayatlarında başarılar dilerim” dedi.


Yayın Tarihi: 01/05/2019