SAMKON’dan Başkan Şenol Kul’a Ziyaret


SAMKON’dan Başkan Şenol Kul’a Ziyaret

“Başarının Arkasındayız”

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu(SAMKON) Genel Başkanı Sezgin Gümüş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u ziyaret etti. Sezgin Gümüş ziyarette, Başkan Şenol Kul’a hitaben, “Başarının arkasındayız” dedi.

Geçtiğimiz Kasım ayında yapılan Konfederasyon seçimi ile yeninden SAMKON Genel Başkanlığına seçilen Sezgin Gümüş ve Yönetim Kurulu üyeleri Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret etti.

Sezgin Gümüş, “SAMKON olarak Samsun adına lobi faaliyeti yürüten bir kurumuz. Amacımız Samsun’u hak ettiği yerlere taşımak. Bu çalışmaları yürütürken de temel kıstasımız başarı. Sayın Şenol Başkanımız da bu anlamda ilçesinde bir dönüşüm içerisinde. Başlattığı bu dönüşüm mücadelesi başarının da bir göstergesi. Bu anlamda bizler Başarının ve Şenol Başkanımızın her zaman arkasındayız” şeklinde konuştu.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Hepinize çok teşekkür ediyoruz bizleri hiç yalnız bırakmadınız. Mücadeleler zorlu süreçleri de beraberinde getirir, önemli olan yaşanılan bütün zorluklara rağmen önünüze koyduğunuz hedefe emin adımlarla gitmektir. Bu anlamda SAMKON Başkanımız Sezgin Gümüş önemli adımlar atıyor ve Samsun için çalışıyor. Kendisine bizlere ve Samsun’a verdiği destek ve katkılardan kaynaklı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ziyarette SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş, Başkan Şenol Kul’a Saat hediye etti. Gümüş, “Bu saatin bizim için önemi zamanın değerini bilmek ve zamanı doğru kullanmanın önemi, bundan kaynaklı yaptığımız ziyaretlerde saat hediye ediyoruz.” dedi.


Yayın Tarihi: 08/02/2018