Sağlıklı Bir Yaşam İçin Aile Hekiminizi Erken Tanıyın


Sağlıklı Bir Yaşam İçin Aile Hekiminizi Erken Tanıyın

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri tarafından yapılan etkinlikte Aile Hekimliği'nin önemine dikkat çekildi. "Sağlığınızın korunması, erken teşhis ve tedavi için yılda en az bir defa aile hekimine gitmeyi unutmayın" mesajı verildi.

Samsun Büyük Anadolu Meydan ve Çiftlik Hastaneleri'nde vatandaşlara Aile Hekimliğinin önemini göstermek amacıyla bilgilendirici broşürler dağıtılıp, uyarıcı afişler asıldı.

Samsun Büyük Anadolu Meydan ve ÇiftlikHastaneleri'nde, "Sağlıklı bir yaşam için Aile Hekiminizi erken tanıyın" etkinliği düzenlendi. 

Aile hekimliğinin önemine farkındalık oluşturmak amacıyla hastanenin giriş bölümünde bilgilendirici broşürler dağıtılıp, uyarıcı afişler asıldı.

Etkinlikte "Sağlığınızın korunması, erken teşhis ve tedavi için yılda en az bir defa aile hekimine gitmeyi unutmayın" mesajı verilirken, bireylere yaş, cinsiyet ve hastalık ayrımı yapmadan sağlık hizmeti vermek üzere uzmanlaşmış doktor olan aile hekimlerinin, ailelere, yaşadıkları toplumla birlikte birincil ve sürekli bir sağlık bakımı sunduğu, fiziksel, psikolojik ve sosyal problemleri yönlendirdiği ve diğer uzmanlıklara ihtiyaç olduğunda kapsamlı sağlık bakımı verilmesini koordine etmekte olduğu ifade edildi.


Yayın Tarihi: 08/01/2019