Büyük Anadolu Hastaneleri'nden Yeşilyurt AVM'ye Ziyaret


Büyük Anadolu Hastaneleri'nden Yeşilyurt AVM'ye Ziyaret

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri, iş merkezleri, sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşları ile gerçekleştirdiği sağlık protokolü uygulamasını geniş bir yelpazeye yayarak sürdürmeye devam ediyor.

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri ile Samsun Yeşilyurt AVM arasında tüm branş ve hizmetlerde Yeşilyurt AVM çalışanları ve birinci derece yakınlarının indirimli hizmet alabilmeleri için kurumsal anlaşma yapıldı.

Anlaşma çerçevesinde, Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Esen, Samsun Yeşilyurt AVM Genel Müdürü Neslihan Yavuz Apak ve Yeşilyurt AVM Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Uzmanı Gökhan Elbir ile bir araya geldi.

Görüşmede; Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Cem Coşkun Avcı’nın, Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Hasan Yücel’in, Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. S. Savaş Yürüker’in ve Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Sayın Op. Dr. Talha Özdemir’in Büyük Anadolu Hastaneleri'nde hasta kabullerine başladığı bilgisini payşayan Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Esen, "Tekirdağ’dan Iğdır’a, Sinop’tan Hatay’a kadar ülkemizin tüm illerinden ve yurtdışından gelen misafirlerimizi Metabolik Cerrahi ve Obezite Merkezinde uygulanan başarılı operasyonlarla Tip 2 diyabet (şeker) hastalığından kurtararak taburcu ediyoruz. Yine Uyku Apnesi Merkezinde uyku apnesi hastalarının başarıyla tedavi edilmektedir. Hastanemiz teknolojik gelişmeleri de yakından takip ederek gerekli cihaz ve donanımları da bulundurmaktadır. Bu anlamda bel fıtığı şikayeti bulunan hastalarımızı da “tam endoskopik kapalı bel fıtığı” yöntemi ile kısa sürede tedavi ederek aynı gün taburcu ediyoruz. Bu da ilimizi sağlık turizminde isminin ön plana çıkmasına önemli katkı sağlamaktadır." dedi.

Yeşilyurt AVM Genel Müdürü Neslihan Yavuz Apak ve Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Uzmanı Gökhan Elbir'de, Büyük Anadolu Hastaneleri'nden hizmet almaktan memnun olduklarını ifade ederek, "Bu vesile ile hasta kabulüne başlayan yeni hekim kadronuza ve değerli çalışanlarına kolaylıklar diliyoruz. Samsun’un tanıtımına ve ilimizin sağlık turizminde önemli bir noktada yer almasına vesile olan Büyük Anadolu Hastanelerine ve Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Esen’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim." diye konuştu.


Yayın Tarihi: 03/10/2017