Şehir Hastanesinin Temeli Mart Ayında Atılacak


Şehir Hastanesinin Temeli Mart Ayında Atılacak

Ak Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, TBMM’de yaptığı basın açıklamasında ihalesi yapılan Ordu Şehir Hastanesine ilişkin bilgi vererek, Ordu’da yapılan yatırımlara değindi.

Gündoğdu yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Ordu Şehir Hastanemizin 24-25 Aralık tarihlerinde ihalesi yapılmış ve geçtiğimiz günlerde sonuçlanmıştır. Önümüzdeki Mart ayı içerisinde de temeli atılacak olan, 905 yataklı ihtiyaç halinde 1520 yatak kapasitesine kadar çıkartılabilen şehir hastanemiz 247 bin 200 metrekare kapalı alanıyla bölgenin en modern hastanelerinden biri olacak. 1 milyar 200 milyon TL'lik bu yatırımı Ordu’ya kazandıran Cumhurbaşkanımıza ve Sağlık Bakanımıza Ordu’lular adına teşekkür ediyorum. “ dedi.

Ordu’ya yapılan yatırımlar yaklaşık 20 milyar lira

“Ordu'da AK Parti iktidarı döneminde çok büyük yatırımlara imza atıldı” diyen Metin Gündoğdu, “AK Parti hükümetleri döneminde Ordu’ya yapılan yatırımlar yaklaşık 20 milyar liradır. Bu da demektir ki 2,5 milyar dolar civarında bir yatırım sadece AK Parti iktidarı döneminde Ordu’ya yapılmıştır” dedi.

 

Pandemi sürecinde yurt içinde ve yurt dışında vatandaşlarımızın yanında olduk!

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu sözlerini,

“Türkiye, tüm dünyada etkisini sürdüren salgına, salgın nedeniyle meydana gelen ekonomik sıkıntılara ve muhalefetin sürekli eleştirmesine rağmen; hem yapmış olduğu yatırımlarla hem de alanında göstermiş olduğu başarılarla konuşulan bir ülke haline geldi.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti pandemi süreci içerisinde Dışişleri Bakanlığımız vasıtasıyla 100.000'in üzerinde vatandaşımızı Türkiye'ye getirdik.

Avrupa ve Asya ülkelerinde bulunan ve yurda dönmek isteyen vatandaşlarımızı özel uçaklarla Türkiye’ye getirip ailelerine kavuşturduk. Yurtdışında Covid-19 hastalığına yakalanan vatandaşlarımızı uçak ambulanslarla Türkiye'ye getirip tedavilerini yaptırdık. “ ifadeleriyle sürdürdü.

Takdir Yüce Milletimizindir

Bütün zorlu koşullara rağmen Ülkemizde birçok alanda yatırımların yapıldığını ve yapılmaya devam ettiğini belirten Gündoğdu, “Yapılan hizmetlere rağmen muhalefetin teşekkür etmesi gereken yerde boş laf üretiyor olmasını da Yüce Milletimizin takdirine bırakıyorum.”


Yayın Tarihi: 09/02/2021