Büyük Anadolu Hastaneleri'nden Suluova'da Sağlık Konferansı


Büyük Anadolu Hastaneleri'nden Suluova'da Sağlık Konferansı

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri tarafından bilgilendirme amacıyla sosyal sorumluluk olarak düzenlenen “Sağlık Konferansları”nın bir yenisini daha Amasya ilinin Suluova İlçesinde gerçekleştirdi.

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri tarafından Amasya'nın Suluova İlçesi Öğretmenevi Toplantı Salonu'ndaorganize edilen ve Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Kardiyoloji Uzmanları Uz. Dr . Oğuzhan Yücel ve Doç. Dr. Hasan Yücel'in konuşmacı olarak katıldığı konfernasta, "Kalp ve Damar Hastalıkları" adı altında "ritim bozuklukları, hipertansiyon, kolesterol ve trigliserid yüksekliği, kalp krizi, kalp deliklerinin nedenleri, tedavi süreçleri gibi konular anlatıldı.

Gerçekleşen “Sağlık Konferansı” Suluovalılar tarafından büyük ilgi gördü.

KARDİYOLOJİ UZMANLARI SULUOVA'DA

Konferansın açılış konuşmasını yapan Büyük Anadolu Hastaneleri Kurumsal İlişkiler ve İş Geliştirme Müdürü Fatih Esen, "Alanında uzman değişik bölüm doktorlarımız ile sadece Samsun ve ilçeleri değil, komşu il ve ilçelerimizde gerçekleştirdiğimiz bilgilendirme toplantılarımızın bir yenisini daha siz değerli Suluova halkımızın katılımıyla yapıyoruz. Gösterdiğiniz ilgi ve alaka için sizlere teşekkür ediyorum. Her gün kendini yenileyen, geliştiren sağlık uygulamaları ile akademik kadrosu güçlendiren hastanemizde görev yapan Kardiyoloji Uzmanlarımız Uz. Dr . Oğuzhan Yücel ve Doç. Dr. Hasan Yücel tarafından sizlere Kalp ve damar hastalıkları ile ilgili kendileri bilgiler aktaracak, sizlerinde sormak istediği sorular varsa onları cevaplamak üzere burada bulunuyoruz." dedi.

KALP VE DAMAR HASTALIKLARI ANLATILDI

Kalp hastalıklarının belirtileri, nedenleri ve tedavi yöntemleri hakkında bilgi veren Büyük Anadolu Hastaneleri Kardiyoloji Uzmanları Uz. Dr . Oğuzhan Yücel ve Doç. Dr. Hasan Yücel, "Kalp ve damar hastalıkları günümüzde toplumda çok sık rastlanan ciddi sağlık problemlerindendir.

Kalp vücudumuza kan pompalayan bir organdır. Koroner kalp damarları adı verilen damarlar, çalışması için kalbi beslemektedir. Koroner damarlarda, kalpten vücuda kan dağıtan ana aort damarlarda ve dallarında zaman içinde oluşan yağ plaklarına bağlı tıkanmaları sonucu ortaya çıkan hastalıklara kalp ve damar hastalıkları denir.

Kroner hastalıklar, by pass cerrahisi, kalp kapağı hastalıkları, doğumsal kalp hastalıkları, kol ve bacak damarı hastalırları ve diğer kalp hastalıkları ilgili tüm merak ettiklerinize cevap vermek için buradayız. Fakat unutmamak gerekirki; hastalıkların tanı ve tedavisi için mutlaka bir uzman doktor tarafından muayene edilmeniz gerekmektedir.  Bu sağlık problemleri ile ilgili şikayetlerinizde erken tanı ve tedavi için çok önemlidir. "

TEŞEKKÜR ETTİLER

Yaklaşık 2 saat süren konferansta memnuniyetlerini dile getiren Suluova halkı, böylesi önemli etkinliklere imza atan Büyük Anadolu Hastaneleri'ne teşekkürlerini iletti.

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri'de, Suluova halkının bilinçlendirilmesi için işbirliğine her zaman açık olan Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok ve ekibine teşekkür etti.


Yayın Tarihi: 02/12/2017