Büyük Anadolu Hastaneleri Kurumsal Sağlık Sözleşmelerine Devam Ediyor


Büyük Anadolu Hastaneleri Kurumsal Sağlık Sözleşmelerine Devam Ediyor

Al Turas Milletlerarası Okulu ile sağlık sözleşmesi imzalandı

Büyük Anadolu Hastaneleri ile Atakum'da faaliyet gösteren Özel Al Turas Milletlerarası Okulu arasında kurumsal sağlık sözleşmesi imzaladı.

Büyük Anadolu Hastaneleri kamu, kurum ve sivil toplum kuruluşları ile gerçekleştirdiği kurumsal sağlık sözleşmesini devam ettiriyor.
Bu kapsamda Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen, Büyük Anadolu Hastaneleri Samsunda yaşayan Iraklı vatandaşların temsilcisi Vecdi Al Harbi, Atakum'da faliyet gösteren Özel Al Turas Milletlerarası Okulu Genel Müdürü Beşar M. Yunus, Şirket Müdürü Ahmed Al Wared ile bir araya gelerek kurumsal sağlık sözleşmesi imzaladı.
Anlaşma kapsamında Al Turas Milletlerarası Okul yönetimi, öğretmenler, öğrenciler ve birinci derece yakınları hastanenin sağlamış olduğu imkanlardan indirimli olarak faydalanabilecek.

IRAKLILAR İÇİN HASTA TEMSİLCİSİ
23 yıldır Samsun'da hem sağlık hizmeti, hemde istihdam sağladıklarını belirten Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen, "Hastanelerimiz, Türkiye’nin ve dünyanın birçok noktasında gelen hastalara ileri teknolojiye sahip yöntemlerle sağlık hizmeti vererek şifa bulmalarını sağlıyoruz. Ayrıca 2019 Ağustos ayında hizmete giren yeni hastanemizde bu vizyonumuzu çok daha üst basamaklara çıkartmanın da gururunu yaşıyoruz.
Yeni nesil hastanecilik anlayışı dediğimiz, güncel olayları takip ederek kendini yenileyen ve geliştiren sağlık hizmetiyle konuklarımıza hizmet veriyoruz. Sadece Samsun değil, Türkiye'nin ve Dünya'nın dört bir yanından gelen misafirlerimize bu hizmeti vererek, ‘Sağlık Turizmi’ne de önemli katkılarda bulunuyoruz. Hem Samsun'da yaşayan Iraklı vatandaşlara, hemde Irak'tan sağlık hizmeti almak için Samsun'a gelen misafirlerimize hasta temsilcilerimiz sayesinde dil ve farklı sorunlar ile karşılaşmadan hizmet vermekteyiz." dedi.

TEŞEKKÜR ETTİLER
Özel Al Turas Milletlerarası Okulu Genel Müdürü Beşar M. Yunus, Şirket Müdürü Ahmed Al Wared, yaptıkları bu çalışma için Büyük Anadolu Hastanelerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.


Yayın Tarihi: 05/03/2020