Büyük Anadolu Hastaneleri Hız Kesmiyor


Büyük Anadolu Hastaneleri Hız Kesmiyor

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı ile Samsun Bölge Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığı arasında kurumsal sağlık sözleşmesi imzaladı. 

Adalet Bakanlığı'na bağlı kurumlarda çalışan yaklaşık 5 bin kişiye ve birinci dereceden yakınları, Büyük Anadolu Hastaneleri'nin sağlamış olduğu imkânlardan faydalanacaklar. 

Kaliteli hizmet anlayışını, uzman ve akademik nitelikli kadrosu ve ekibi ve teknolojik yeniliklerle birleştirerek, sağlıkta "güven ve huzur" anlayışı ile hareket eden Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri, kamu, kurum ve sivil toplum kuruluşları ile gerçekleştirdiği kurumsal sağlık sözleşmesi uygulamasını geniş bir yelpazeye yayarak sürdürmeye devam ediyor. 

Bu anlamda Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı ile Samsun Bölge Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığı, Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri arasında kurumsal sağlık sözleşmesi imzalandı. Anlaşma ile birlikte Adalet Bakanlığı'na bağlı kurumlarda Samsun merkez ve 17 ilçe de çalışan yaklaşık 5 bin kişiye ve birinci dereceden yakınları, Büyük Anadolu Hastaneleri'nin sağlamış olduğu imkanlardan faydalanacaklar. 

Samsun Başsavcısı Ahmet Yavuz, Samsun Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Fahri Gülay, Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Güner Armutlu, Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen'in katılımıyla gerçekleşen imza töreninde Hastane'nin yapmış olduğu çalışmalar, hekim kadrosu ve yatırımları hakkında bilgi veren Genel Müdür Armutlu, Türkiye'nin dört bir yanından ve yurtdışından gelen misafirlerine en iyi şekilde sağlık hizmeti verdiklerini belirterek, "Her kesimden büyük takdir gören sağlık uygulamaları ile misafirlerimize aile ortamı sunuyoruz. 

Alanında uzman kadrosuyla kaliteli hizmet vermeye büyük önem gösteriyoruz. Hastane olarak her zaman sorumluluklarımızın bilincinde hareket etmeye çalışıyoruz. Bu anlamda bu imkanlardan daha iyi faydalanmaları amacıyla sivil toplum, kamu, kurum ve kuruluşlarıyla sağlık anlaşması imzalıyoruz. Yapılan anlaşma ile kurum yöneticileri, çalışanları ve birinci derece yakınları hastanemizin sağladığı imkanlardan yararlanabiliyorlar. 

Bu düşünceler içinde biz de Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı ile Samsun Bölge Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hastanemizi tercih etmesinden ötürü mutluluk duyduğumuzu belirtmek ister, sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim." dedi.

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri'nin sağlık hizmetlerinin dışında şehre sağladığı ekonomik katkısıyla önemli bir kuruluş olduğunu belirten Samsun Başsavcısı Ahmet Yavuz ve Samsun Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Fahri Gülay'da yapılan anlaşmayla birlikte sağlanacak olan imkanlar için sağlayan Büyük Anadolu Hastaneleri'ne teşekkür ettiler.


Yayın Tarihi: 09/03/2019