Büyük Anadolu Hastaneleri 5 Nisan Avukatlar Günü’nü Kutladı


Büyük Anadolu Hastaneleri 5 Nisan Avukatlar Günü’nü Kutladı

Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Güner Armutlu ve Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen, 5 Nisan Avukatlar günü dolayısıyla Samsun Barosu'nu ziyaret etti.

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdürü Güner Armutlu ve Yardımcısı Fatih Esen, Samsun Baro Başkanı Av. Kerami Gürbüz’ü ziyaret ederek,5 Nisan Avukatlar Günü'nü kutladı.

KUTSAL GÖREV

Armutlu, Vatandaşlarımızın savunma hakkı gibi kutsal bir görevin yerine getirilmesinde hiç şüphesiz ki en önemli unsur olan, hukukun üstünlüğünün hakim olduğu bir devlet olmanın gereklerinin yerine getirilmesinde çok önemli bir görev ifa eden Avukatlarımız, sorumluluklarının bilinciyle mesleklerini icra etmektedirler. Avukatlar, yargılamanın asli unsuru olduğu gibi, ülkemizde hukuk devleti ilkesinin en önemli aktörleridirler. Bugünde 5 Nisan Avukatlar Günü. Tüm Avukatlarımızın gününü kutluyoruz." dedi.

Yapılan ziyaret dolayısıyla duymuş olduğu memnuniyeti ifade eden Samsun Barosu Başkanı Av. Kerami Gürbüz ise ziyaretçilerine teşekkür etti. Ziyaret sırasında yapılan konuşmada Gürbüz, gerek akademik hekim kadrosu, gerekse tıbbi teknolojik altyapı ile verilen sağlık hizmetlerinin kalitesini belirterek Büyük Anadolu Hastaneleri’ne  başarılarının devamını diledi.


Yayın Tarihi: 04/04/2019