Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’dan Başkan Zihni Şahin’e Ziyaret


Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’dan Başkan Zihni Şahin’e Ziyaret

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın milletvekili aday adaylığı için başkanlık görevinden istifa etmesinin ardından Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine getirilen Zihni Şahin'e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'ı makamında ağırlayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyin teveccühleri doğrultusunda Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine geldim. Milletimize hizmet için çıktığımız bu kutlu yolda Rabbim bizleri utandırmasın. Daha önce Bafra'da sürdürdüğümüz hizmet kervanını şimdi kentimizin tamamı için gerçekleştireceğiz. Birlik ve beraberlik içinde en güzel hizmetlere Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz'ın kaldır yerden devam edeceğiz" dedi.

Bakan Demircan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti de dile getiren Şahin, "Sayın Bakanımızı bugün belediyemizde ağırlamaktan büyük onur duydum. Tekrar kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum" ifadelerini kullandı. Sağlık Bakanı Ahmet Demircan da Başkan Zihni Şahin'e yeni görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun dileklerini iletti.


Yayın Tarihi: 05/05/2018