Projeleri ile Güçlü Bir Oda Vizyonumuz Olacak
Oktav Gayrimenkul ve Reklamcılık Sahibi Tamer Oktav'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı ve SATEM Başkan adaylığı açıklaması
Samsun Tüm Emlakçılar Meslek Odası (SATEM) Başkan adayı, Samsunlu iş insanı ve Oktav Gayrimenkul ve Reklamcılık sahibi Tamer Oktav, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 102. yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Oktav, mesajında Cumhuriyet ruhunun önemine vurgu yaparken, Ocak 2026’da yapılacak seçimler öncesinde SATEM Başkanlığına adaylığına dair de önemli açıklamalarda bulundu.
Tamer Oktav, 29 Ekim'in milletimiz için taşıdığı manevi değere dikkat çekti. "Türkiye Cumhuriyeti'nin 102. yılını büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'En büyük eserim' dediği Cumhuriyetimiz, aziz milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin taçlanmış halidir. Cumhuriyet; birlik, beraberlik, demokrasi ve çağdaşlık yolunda atılan en büyük adımdır.
Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu toprakları vatan yapan tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Tüm Samsunlu hemşehrilerimizin ve milletimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun."
SATEM'de Değişim Zamanı
Tamer Oktav, mesajının hemen ardından, Ocak 2026'da gerçekleştirilecek olan SATEM seçimleri için başkan adaylığı hakkında da açıklamalarda bulundu.
Oktav, mevcut oda yönetiminin 16 yıldır görevde olduğuna dikkat çekerek, bu uzun süreli dönemin artık bir değişim ihtiyacını doğurduğunu belirtti. Mevcut başkan ve yönetiminin çalışmalarını başarılı bulmadığını açıkça ifade eden Oktav, özellikle Oda üyesi esnafa gerekli desteğin sağlanamadığını ve esnafın sorunlarına çözüm üretilmediğini savundu.
Oktav: "Emlakçılık mesleği, yaşadığımız ekonomik koşullarda büyük zorluklarla mücadele etmektedir. Ancak ne yazık ki, özellikle ekonomik darboğazda olan üye esnafımızın sorunlarına mevcut yönetim tarafından yeterli çözüm üretilmiyor, gerekli destek sağlanmıyor. Odamızın, üyesinin aktif destekçisi olması gerekiyor. Üyelerimizin sesi olmak ve onların mesleki gelişimlerine katkı sağlamak, odanın asli görevidir."
Projeleri ile Güçlü Bir Oda Vizyonumuz Olacak
Adaylık sürecinde güçlü bir yönetim kadrosu oluşturma hedefinde olduğunu belirten Tamer Oktav, başkan seçilmesi durumunda odanın ve üye esnafın her zaman yanında olacaklarını vurguladı. Oktav, vizyonunu şu temel prensiplerle açıkladı:
"Odamızı ve üye esnafımızın her zaman yanlarında olacağım. Yönetim olarak kapımız, meslektaşlarımıza sonuna kadar açık olacak. Fikirlerini ve projelerini dinleyip destek vereceğiz. Oluşturacağımız birbirinden değerli yönetim kurulumuz ile şeffaf, katılımcı ve dinamik bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz. Hedefimiz; daha güçlü, daha çok üreten, mesleki standartları yükselten ve üyesine dokunan bir oda olmak için çalışmaktır. Mesleki eğitimler, hukuki destekler ve ekonomik zorluklara karşı somut çözüm önerileri sunarak, Samsun emlak sektörünü hak ettiği noktaya taşıyacağız. Değişim, güçlenme ve birlikte kazanma zamanı gelmiştir.”
Yayın Tarihi: 28/10/2025 - 20:52









