Piazza’nın Audi Q3 Hediyesi Sahibine Teslim Edildi


Piazza’nın Audi Q3 Hediyesi Sahibine Teslim Edildi

Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi tarafından gerçekleştirilen çekiliş kampanyasında 2016 Model Audi Q3’ün sahibi Şemsinur Camadan oldu. Ev hanımı olan 51 yaşındaki Şemsinur Camadan, arabayı teslim alırken mutluluktan gözyaşlarını tutamadı.

Karadeniz’in en büyük alışveriş ve yaşam merkezi olan Samsun Piazza’nın düzenlediği çekiliş kampanyasının kazananları Milli Piyango İdaresi tarafından belirlendi. 17 Ekim 2016 - 19 Şubat 2017 tarihleri boyunca 150 TL ve katları tutarında Piazza’dan alışveriş yapanların katılabildiği çekiliş kampanyasının sonucunda 51 yaşındaki ev hanımı Şemsinur Camadan, 2016 model Audi Q3’ün sahibi oldu.

Piazza AVM Pazarlama Yöneticisi Gökçe Yaygın’ın kendisini arayarak bilgi verdiğini söyleyen Camadan, “Telefonu açıp Audi Q3 kazandığımı söylediklerinde şaka olduğunu düşünüp inanmamıştım. Şimdi anahtarı teslim aldığım halde inanamıyorum. Çekilişe katılırken çıkmaz diye düşünmüştüm, 50 yaşımdan sonra böyle bir şans kapımı çalığı için çok mutluyum” dedi.

Çekiliş kampanyası hakkında konuşan Piazza AVM Müdürü N. Ufuk Toydemir; “Açıldığımız günden bu yana ziyaretçilerimiz için hem hesaplı alışveriş imkanı hem de çeşitli kampanyalar sunuyoruz. Bugüne kadar 1 kişiyi ev, 3 kişiyi de son model araç sahibi yaptık. Bugün Piazza olarak 4’üncü aracımızı sahibine teslim ediyoruz. Audi Q3’ün sahibi olan Şemsinur Camadan’ı kutluyor ve aracını güzel günlerde kullanmasını temenni ediyoruz” dedi.

Piazza’nın çekiliş kampanyası kapsamında sahibi olduğu Audi Q3’ü teslim alan Camadan, Piazza ailesine teşekkür ederek mutluluk gözyaşları döktü. 


Yayın Tarihi: 14/03/2017