Piazza’dan Oleg Cassini’nin Büyüleyici Dünyasına Davet Var


Piazza’dan Oleg Cassini’nin Büyüleyici Dünyasına Davet Var

Hayallerindeki gelinliğe kavuşmak ya da özel gecelerin yıldızı olmak isteyen kadınlar, Piazza AVM’deki Oleg Cassini defilesini kaçırmayın!

Dünya markalarını Samsunlular ile buluşturan Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 6 Şubat Cumartesi günü Oleg Cassini’nin büyüleyici defilesine ev sahipliği yapacak. Oleg Cassini’nin birbirinden şık gelinlik ve abiye tasarımları, Piazza ziyaretçilerini modanın renkli dünyasına taşıyacak.

Marka karmasına geçtiğimiz günlerde Oleg Cassini’yi de ekleyen Samsun Piazza AVM, 6 Şubat Cumartesi günü saat 17.00’de müthiş bir defileye ev sahipliği yapacak. Oleg Cassini’nin 2016 koleksiyonlarında yer alan birbirinden şık ve zarif abiyeler, hayalleri süsleyen gelinlikler bu müthiş defile ile Piazza AVM ziyaretçilerinin beğenisine sunulacak. Oleg Cassini’nin Piazza AVM’deki mağaza açılışına özel olarak uyguladığı kampanya ile defile öncesinde ya da sonrasında mağazaya uğrayan ziyaretçiler hayallerindeki tasarımlara 1500 TL’ye varan indirimlerle sahip olabilecek.

Defile öncesinde Oleg Cassini mağazasında tasarımları inceleyip, defilenin ardından kesin kararını veren Piazza AVM ziyaretçileri dilediği tasarıma en uygun fiyatla sahip olabilecek. Piazza AVM ziyaretçilerine özel olarak düzenlenen ve 1500 TL’ye varan indirimin sunulduğu kampanya 22 Şubat tarihine kadar devam edecek.

Monako Prensesi Grace Kelly ve First Lady Jacqueline Kennedy gibi ünlü stil ikonları için pek çok kostüm ve tasarıma imza atan Oleg Cassini’nin mirasını yansıtan yarım asırlık bu Amerikan markası, bugün tüm dünyada 400’den fazla mağazada satılıyor. Oleg Cassini’nin koleksiyonları, alanında usta tasarımcılar tarafından her yaştan, her vücut tipinden ve her zevkten kadına hitap edecek şekilde tasarlanıyor. Koleksiyonlarda hem klasik tercihlere, hem de dünyadaki en son trendlere dokunan yüzlerce farklı modele yer veriliyor. Oleg Cassini sayesinde kadınlar hayallerindeki tasarımları en hızlı şekilde ve uygun fiyatlarla gardırobuna ekleyebiliyor.


Yayın Tarihi: 03/02/2016