Piazza’da Japonya Yolcusu Kalmasın


Piazza’da Japonya Yolcusu Kalmasın

Samsun Piazza AVM’nin Çocuk Atölyesi Etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Dünyayı Geziyoruz” atölyesi, minikleri bu kez de Japonya’ya götürecek.

Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Japonya’yı yakından tanımak isteyen Karadenizli çocukları Dünyayı Geziyoruz atölyesine davet ediyor. Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi Çocuk Kulübü’nün minik gezginleri, 11 ve 12 Haziran tarihlerinde düzenlenecek Dünyayı Geziyoruz çocuk atölyesi ile dünyadaki en renkli kültürlerinden birine sahip olan Japonya’yı tanıma fırsatı elde edecek.

6-12 yaş arası tüm çocukların ücretsiz olarak katılabileceği etkinlikte, minikler rehberleri Cem Amca ve onun eğlenceli kuklası BabaDodo eşliğinde ülkelerin önemli ve tarihi yerleri hakkında bilgiler edinecek. O ülkenin çocuk oyunlarını oynayıp, şarkılarını söyleyecek ve danslarını sergileyecek olan çocuklar, atölye sonunda Piazza Çocuk Kulübü pasaportunun da sahibi olacak. Daha önce atölyeye katılmış ve farklı ülkeleri tanımış olan çocuklar, Piazza Çocuk Kulübü pasaportlarına yeni seyahat noktalarını işletecekler.

Dünyayı Geziyoruz Japonya Atölyesi, 11 ve 12 Haziran tarihlerinde, 16:00 – 17:00 ve 17:30-18:30 saatleri arasında Samsun Piazza AVM etkinlik alanında küçük gezgincileri bekliyor.


Yayın Tarihi: 09/06/2016