Piazza AVM İle Şansınız da Yolunuz da Açık Olsun


Piazza AVM İle Şansınız da Yolunuz da Açık Olsun

Karadeniz’in en büyük alışveriş ve yaşam merkezi olan Samsun Piazza, 31 Mart 2018 tarihine kadar aynı gün içinde toplamda 150 TL ve katları tutarında alışveriş yapan tüm ziyaretçilerinin ayağını yerden kesecek bir kampanya sunuyor. Piazza, çekiliş kampanyası ile bir ziyaretçisini Mercedes, bir ziyaretçisini ise Citycoco sahibi yapmaya hazırlanıyor.

Açıldığı günden bu yana ziyaretçilerine alışverişin yanı sıra birbirinden renkli etkinlik ve kazançlı kampanyalar sunan Samsun Piazza, 1 Aralık 2017 tarihinde başlayan çekiliş kampanyası ile ayakları yerden kesecek bir fırsat sunuyor. 31 Mart 2018 tarihine kadar devam edecek çekiliş kampanyası kapsamında Piazza, 150 TL ve katları tutarında alışveriş yapan bir ziyaretçisini sıfır kilometre Mercedes Benz CLA 200 FL Comfort, bir ziyaretçisini ise Citycoco Elektrikli Bisiklet sahibi yapacak.

Her 150 TL’lik alışverişle Mercedes’e bir adım daha yaklaşın

Samsun Piazza AVM içerisindeki mağazalardan 31 Mart 2018 tarihine kadar aynı gün içinde toplamda 150 TL ve katları tutarında alışveriş yapanlar, kampanya bankosuna gelerak fiş/fatura ibrazı ve Piazza Club üyelik başvuru formunu doldurarak çekilişe katılabiliyor. Üstelik her 150 TL’lik alışverişte; Mercedes Benz CLA 200 FL Comfort veya Citycoco Elektrikli Bisiklet için yeni bir çekiliş hakkı kazananın! Kampanya süresince şansını arttırmak isteyenler 150 TL ve katlarındaki her alışverişinde Mercedes kazanmaya bir adım daha yaklaşıyor.


Yayın Tarihi: 11/12/2017