‘Özgecan’da Workshop Günleri’ Başlıyor


‘Özgecan’da Workshop Günleri’ Başlıyor

Atakum Belediyesi Özgecan Kadın Danışma Merkezi, ‘Özgecan’da Workshop Günleri’ başlığı ile sağlıktan güzelliğe ve hobi çalışmalarına kadar birçok atölye çalışmasını kadınlarla buluşturuyor                                             

Atakum Belediyesi tarafından kadınlara sosyal, ekonomik, psikolojik ve hukuki destek vermek amacıyla bu yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde hizmete açılan Özgecan Kadın Danışma Merkezi’nde çalışmalar hız kesmiyor. Art arda birbirinden özel etkinliklere imza atılan Merkez’de, ‘Özgecan’da Workshop Günleri’ başlığı altında sağlıktan güzelliğe ve teraryuma kadar birçok alanda atölye çalışmaları gerçekleştirilecek. 

UZMANLARLA ATÖLYE ÇALIŞMALARI

İlk atölye çalışması Nilgün Sanıcı eşliğinde ‘Pratik Saç Şekillendirme ve Rasta’ başlığıyla 18 Eylül Pazartesi saat 13.00’te başlayacak. Kadınlar, Sanıcı’dan birbirinden güzel ve farklı saç modelleri yapmanın sırlarını öğrenecek. Nefes ve Bilinçaltı Terapisti Müleyke Özer tarafından 19 Eylül Salı günü ‘Nefes Terapisi’ ve 20 Eylül Çarşamba günü de ‘‘Aile Dizimi Uygulaması’ atölyeleri gerçekleştirilecek. Katılımcılar, Özer’le doğru nefes alma yöntemlerini öğrenmenin yanı sıra aile kökleri ile ilgili farklı bir yolculuk yaşayacak. 22 Eylül Cuma günü Olcay Kınay Yanık’ın ‘Anne-Çocuk Teraryum Atölyesi’nde katılımcılar; cam fanus, toprak ve küçük bitkilerle yaratıcılıklarını sergileyecek. 25 Eylül Pazartesi günü Sibel Yıldız’la ‘Sağlıklı Bir Cildin Sırları, 27 Eylül Çarşamba günü Dilek Özmen’le ‘Güzel ve Doğru Giyinmenin Tüyoları’ ve 29 Eylül Cuma günü Sevda Ülkü’yle ‘Güzellik ve Bakım Tüyoları’ vatandaşlarla buluşacak. Psikolog Özge Kaplan Dilber’in 2 Ekim Pazartesi gerçekleştireceği  ‘Aile İçi İletişim’ atölyesinde katılımcılara önemli bilgiler verilecek. Aktivitelere katılmak isteyen vatandaşlar, 444 40 55 iletişim numarasından bilgi alabilirler.


Yayın Tarihi: 06/09/2023 - 12:13