Oğuzhan Uğur Yılın Müzik Aralığında


Oğuzhan Uğur Yılın Müzik Aralığında

Ev sahipliği yaptığı her aktiviteyle eğlencenin merkezi haline gelen Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi, kış mevsiminin finaline sahne olan Aralık ayında ziyaretçilerine keyif ve müzik dolu anlar yaşatmaya davet ediyor.

Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleşen ve Samsun’un dört bir yanından gelen müzikseverlerin akınına uğrayan Yılın Müzik Aralığı, bu yılda Samsun ve çevre illerde yaşayan tüm müzikseverleri, %100 müzik ve eğlence ile ağırlamaya devam ediyor.

Aralık ayı boyunca her hafta sonu düzenlenen müzik festivali ‘Yılın Müzik Aralığı Tuğçe Kandemir ve Kolpa’nın ardından Oğuzhan Uğur’u ağırlıyor. Onedio’nun en sevilen programlarından Pinç ve Babala Tv’nin sunucusu, aynı zaman da müzisyen, yönetmen, senarist ‘Oğuzhan Uğur’ 29 Aralık Cumartesi günü saat 17.00’da mini konser ve keyifli söyleşisi ile Yeşilyurt AVM’de olacak.

Şarkıları ve Youtube üzerinden çektiği videolarla milyonluk hayran kitlesine ulaşan, Youtuber Oğuzhan Uğur’un keyifli sohbetini kaçırmayın. “Yeşilyurt’ta Yılın Müzik Aralığı”, Aralık ayı boyunca her hafta sonu Yeşilyurt AVM’yi güncel müziğin en keyifli örnekleri ile buluşturmaya devam ediyor.

Etkinlikler ücretsiz. Şimdiden ajandanıza not etmeyi unutmayın. Detaylı bilgi ve yapılan etkinliklere Facebook, Twitter ve İnstagram sayfalarından ulaşabilirsiniz.

29 Aralık 2018 Cumartesi Saat 17:00, Oğuzhan Uğur


Yayın Tarihi: 26/12/2018